2777
2789
عنوان

به کمک خدا نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 19 پست
خدارو شکر که سلامت شدن  پس چرا خدا صدای منو نمیشنوه هیچوقت چیز زیادی ازش نخواستم پس کو عدالتش ...

خداوند هیچوقت  بی عدالتی نکرده ونمی کند ما صبور نیستیم ،ممکنه اجابت دعا موانعی داشته باشو ،گاهی همه ی ملزومات اجابت اماده نیست ،گاهی اجابت به نفع مانیست وگاهی هم همه چیز فراهم هست ولی خداوند،به صلاح میداند که این دعا را ذخیره کند برای زمان بهتر بدهد ،خلاصه خداوند بدهکار هیچ بنده ای نمی ماند 

عزیزم نمیدونم منظورت از گره چیه ،چون بالاخره توزندگی همه مشکلات هست واین ذات دنیاست وبرای اسایش نیست ...

نمیدونم بخدا آدمی نیستم که درحق کسی بدی کنم یا به ناحق حرفی به کسی بزنم مگر اینکه کسی آزارم بده از خودم دفاع کنم 

سال ۱۴۰۴ با لطف خدا به تمام آرزوهام رسیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداوند هیچوقت  بی عدالتی نکرده ونمی کند ما صبور نیستیم ،ممکنه اجابت دعا موانعی داشته باشو ،گاهی ...

۱۳ساله دارم صبوری میکنم دریغ از یه جواب کوچیک از طرف خدا 

سال ۱۴۰۴ با لطف خدا به تمام آرزوهام رسیدم