2777
2789

فقط کلاس فنون واسه من تاثیرگذار بود بقیشو با ی کتاب تست میتونی اوکی کنی.

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منطق و اقتصاد 

مخصوصا اقتصاد مسئله ها رو زیاد تمرین کن

داشـتم بهش میگفتم ماه و دیدی؟ابر میاد جلوش تاریک میکنه شبو،نمیگه که بیشتر دلمون میگیره وقتی نباشه..☁️ولی وقتی از پشت ابر میاد بیرون اونوقته که قدرشو میدونیم..!✨محوِ  زیباییاش میشیم 🌒✨میدونی؟ابرایی که تو زندگیته دائمی نیست .. رفیقِ من ،خـواهرِ من ،بـرادرِ من،دوسـتِ من هیچی دائمی نیست. 🤍اگه به این فکر کنی؛ هم قدر شبایی که ماه پیداست و میدونی و ازش لذت میبری ؛ هم وقتی پشت ابره میدونی که بالاخره اون ابرا میرن کنار و روشن میشه شبت! :)بازم میخام تاکید کنم هیچی دائمی نیست..انقدر به خودت سخت نگیر قشنگِ من..🤍🍃🫂خب؟:)🤎

برای رشته انسانی چه عمومی حذف بشه چه نشه چون علوم و فنون داره قطعا فارسی مهمه چون ضریبشم بالاست دیگه منطق و فلسفه هم باید قوی باشه چون اکثرا کم میزنن و رتبه بیاره و ریاضیتم خوب باشه بد نیست چون هر چقدر بزنی از اکثرا که ۱۰ درصد به پایین میزنن جلویی ولی اگه عمومی حذف نشد من نظرم اینه که عربی و فارسی رو برو کلاس بعد بستگی داره منطق و فلسفه و ریاضیت در چه حد باشه اکثرا برای اینم کلاس میرن البته کلاس اقتصاد هم صرفا به خاطر مسئله هاش مهمه 

روانت رو خوب کن چون اکثرا برای رتبه خوب ۸۰ به بالا میزنن

میگن که هیچوقت بی نهایت رو متوجه نمیشیم،نمیدونن که عشق و زیبایی خود بی نهایته  
برای رشته انسانی چه عمومی حذف بشه چه نشه چون علوم و فنون داره قطعا فارسی مهمه چون ضریبشم بالاست دیگه ...

خیلی ممنووووون❤🙏

پس به نظرتون برای فلسفه و منطق هم برم کلاس؟ خودم نمیتونم بخونم؟ 

ممنون پس به نظر شما فنون خوبه؟! 

عزیزم برای فنون هم کتاب تست جامع خیلی سبز بخری اوکی میشه. این کلاسی ک من میرفتم تمااام مطالب همین کتابو درس میداد… متاسفانه من دیر فهمیدم وگرنه این کلاسو هم نمیرفتم.

اگه سال اینده دوازدهمین، ب نظرم الان هیچ کلاسی نیاز نیست. فنون، منطق ، ریاضی… این درسایی ک نیاز ب تایم زیاد داره برای تسلط رو خوووب کار کنید.

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛