2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزی رو بهت بگم اسی. بعضی کلاسا کلا جـو میدن… ی راهکارهای نجومی بهت یاد میدن و تو هم خوشحالی. غافل از اینکه سر جلسه سورپرایز میشی. ولی وقتی خودت میخونی با کتاب و تست زدن و … موفق‌تری…

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
اه🥲 ممنون که گفتید❤🥰

سربلند باشید💚

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
خیلی ممنووووون❤🙏 پس به نظرتون برای فلسفه و منطق هم برم کلاس؟ خودم نمیتونم بخونم؟ 

من خودم خوندم کلاس نرفتم تو کنکور هم خوب زدم از نظر خودم ولی بستگی به خودت داره عزیزم فلسفه دوازدهم یذره از یازدهم سخت تره ولی چیزی نیست که نشه خوند 

میگن که هیچوقت بی نهایت رو متوجه نمیشیم،نمیدونن که عشق و زیبایی خود بی نهایته