2777
2789
عنوان

بیاید از گندکاری بچه هاتون تعریف کنید😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3747 بازدید | 105 پست
معلومه تی وی خیلی دردش اومده بود هنوز دارینش😂

بله داریم میسوزیم و میسازیم باهاش

ترجیع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم😐🤪مگرنه قد یه ترجیح سواد دارم دوست عزیز...لعنت به هرچی گزارش زنه الکیه...کاربر sasajon هستم کاربریم بخاطر مرغ پرید😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش کوچیکم تازه راه افتاده بود تا یه دقیقه ازش غافل میشدیم میدیدم رفت سر وقت کشوها هر چی که بود و نبود و میرخت زمین و غش غش میخندید😁

یه بارم داشت از پشت بوم خونه همسایه پشتی رو نگاه میکرد اونموقع یه سالو نیمش بود زن همسایه هم یه دختر کوچیک داشت برگشت به شوخی گفت چشاتو درمیارم نگاه دخترم کنی ها 

اینم انگار شکست عشقی خورده باشه خودشو انداخت زمین همش میگفت ملدم ملدم 😐😐😐😐😐

اون یکی داداشمم تقریبا سه چهار سالش بود یه بار که از مدرسه برگشتم دیدم خونه نیستش رفته بود خونه خالم ( با خالم همسایه بودیم قبلا ) مامان گفت چن بار رفتم دنبالش خونه نیومده

آقا چشمتون بد نبینه منم تازه گوشی خریده بودم رفتم دیدم تمام صفحه گوشیمو با سوزن خیاطی خط خطی کرده 🤯🤕

از ترسش که دعواش نکنم به خونه خالم پناه برده بود

آقا خلاصه تا نرفتم اونجا و التماسش نکردم که برگرد بیا کاریت ندارم برنگشت 🥴🥴🥴

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿

پیام بازرگانی بود میگفت بوم بوم میزد به کاپوت ماشین من برا دوقلوها ها موقع تخم مرغ شوند ادای اون پیام بازرگانی رو درمیاوردم تخم مرغ میشکوندم اونا هم کلی ذوق میکردن ولی ی بار ک خواب بودم دو تایی کلی تخم مرغ شکوندن میگفتن بوم بدم بعد غش غش میخندیدن منم رفتم دیدم بله..... دوسال نشده بودن

شلنگ ابو گرفت تو گونی برنج هاشمی اعلا که مزرعه برنج درست کنه

خدایا بامید تو🧡🧡یکی از کله نارنجی های فیت شو🧡🧡 هیچکس از کم خوردن نمرده😬😅منم میتونم کم بخورم 🥴ورزشم که حتما دارم🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀ قدمم. ۱۶۵با وزن ۹۲۱۰۰ شروع کردم 😬.۲ تیر ماه ۱۴۰۱  .هدف اول  ۹۰ قبلا کاهش داشتم🥈بازم میتونم🏆 

پسر من تقرییا ۳سالشه خونه مادرشوهرم رفته بود مایع دستشویی رو تو کابیت خالی کرده بود و با یه دستمال همه جا رو باهاش داشت تمیز میکرد  یعنی خدا بهش رحم کرد که خیلی دوسش دارن وگرنه خدا میدونه چی میشد  

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست