2777
2789
عنوان

مادرم به پدرم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 70 پست
فقط بهم بگید چکار کنم چون میخواد آبرومو ببره پیش بابام من خودمو میکشم بخدا

اگه به پدرت گفت .نترس اصلا استرس نگیر .بگو اون مال چند سال پیشه.اما اگه دیدی مادرت سلیطه بازی در اورد وخواست تو رو خراب کنه.تو هم محکم وقاطع باش وبهش بگو .تو اون پسر رو اوردی زندگی من .تو گفتی یه مدت باهاش معاشرت کن پسر خوبیه.بگو من نمیدونستماون پسر معشوقه هاته .بگو بعدا فهمیدم بخاطر اینکه زندگیمون از هم نپاشه به با وکس دیگه ای دم نزدم .بگو تو می خواستی من با با اون پسر باشم چون پسر معشوقع ات بود .ومنم بعدا فهمیدم .همه چی رو بهم زدم .بگو تو این ننگ رو می خواستی تو دامن بزاری.اما بعد اینکه فهمیدم بخاطر بابا جونم ومظلومیت بابا حتی قید تو رو هم زده بودم.

این مامانه خودته که اینجوری تهدیدت کرده؟

اگه هم گفت تو هم بگو این زن بخاطر خودش می خواسته منم به بیراهه کشیده بشم که خوشبختانه خدا دستش رو برام رو کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه به پدرت گفت .نترس اصلا استرس نگیر .بگو اون مال چند سال پیشه.اما اگه دیدی مادرت سلیطه بازی در اور ...

اره متاسفانه مامان خودمه🙂🙂🙂

انشالله که چیزی نگه و خفه شه ولی دیروز یچیزایی خودم گفتم به بابام ولی کامل نگفتم میخوام اگه خدایی نکرده زبونم لال به بابام چیزی گفت بگم دروغه و داره بزرگنمایی میکنه تا انتقام بگیره ولی توروخدا دعا کنید خدا آبروم و آزادیم رو بخره

میرسم به خواسته هام.شکرت🫂

اره متاسفانه مامان خودمه🙂🙂🙂انشالله که چیزی نگه و خفه شه ولی دیروز یچیزایی خودم گفتم به بابام ولی ...

تو مجردی به کسی متعهد نیستی اما مادرتون نباید این کارو میکرد.نترس بابات پشتت در میاد من حسم میگه .

اما اگه مادرتون خواست ابروتون رو ببره بگو خودش برام پیدا کرده بود می خواست به بهونه ازدواج من با اون پسر خودش راحتر به کاراش برسه.صد درصد پدرتون باور میکنه که اون این کارو برا شما کرده

۱۸

عزیزم 

اصلا نترس تا جایی میتونی زندگیتو حفظ کن اون اگه مادر بود همچین کاری نمی‌کرد 

اگه میتونی فیلم ازش بگیر 

پیام چیزی تماسی میگیره 

عکس بگیر 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

عزیزم اصلا نترس تا جایی میتونی زندگیتو حفظ کن اون اگه مادر بود همچین کاری نمی‌کرد اگه میتونی فیلم از ...

مرسی از دلگرمیت 

ولی بابام همچیو میدونه دیگه من فقط ترسم از رفتن آبرو خودمه که مادرم ببره 

میرسم به خواسته هام.شکرت🫂

مرسی از دلگرمیت ولی بابام همچیو میدونه دیگه من فقط ترسم از رفتن آبرو خودمه که مادرم ببره

اگه پدرت بهت اعتماد داره مشکل چیه 

بعدشم شما که میگی مشکلی نداری نترس گلم 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد