2777
2789

بچه ها من از کاربرلی قدیمی هستم، اکانتمو ترکوندن دیگه ننیخواستم بیام ولی الان هیلی حالم بده.

یه خواستگار دارم چند ماهه حرف میزنیم اولش گفت من یه مشکلی دارم اما نگفت دقیفا چیه منم ترجیح دادم خودش به وقتش بگه،  هفته پیش بهم گفت یه مدت نمیتونه حرف بزنه به خاطر کار، یه ساعت پیش خواهرش پیام داد که تو بیمارستانه و حالش بده باید براش کلیه پیدا کنیم.

حالم عجیب غریبه، این پسره خیلی خوبیه با خانواده خوب منم یه بتر قیبا ازدواج کردم گفتن مهم نیس، الان نمیدونم چیکار کنم. دلم میخواد فردا نرم سر کار برم ببینمش...بعد مدت ها یه نفرو دوست داشتم،،،

چیکار کنم؟ میشه من بهش کلیه بدم؟

امام حسین کمکش نمیکنه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم خودتو دخالت نده تو این قضیه فعلا که فقط خواستگاره شوهرت نیست کلیه دادن هم الکی نیست که همینجوری بری کلیه بدی...فکرتو مشغول این قضیه نکن بیمارستانم درست نیست بری چون قضیه اتون اونقد جدی نشده درست نیست واقعا حالا میگن این دختر چقد هوله....ان شالله که کلیه هم براش پیدا میشه و خوب میشه 

💔

تو برای چی کلیه بدی؟ الان شوهر من بعد از ۱۲ سال که ازدواج کردیم هم از من کلیه بخواد، نمیدم، تو چه میدونی اون توی زندگی هم آدم خوبی میمونه برات؟

عمرش به دنیا باشه، هست

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......

فعلا لازم نیست شما فداکاری کنی شما تو آینده باید باردار بشی بچه دار بشی برا چی میخوای به بدنت ضرر بزنی بعدشم اگه شوهرت بود اگه میتونستی باید میدادی ولی از کجا معلوم کلیه رو ازت بگیره حالش خوب بشه واست شاخ شه اصلا محلت نده

ما زنیم،از ما قوی تر فقط خداست.