2777
2789
قچ گناهیی اسم جنینان هس هر دعایی باشه باید جیس کنه بلاش ک نوشته اه اه اه رمز صبی هست ک الکی اسم خدار ...

آها مرسی من اطلاع نداشتم فقط پرسیدم چرا باید جیش کرد روی این چیزا 

❄ Only G♥D ❄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میفهمید چ دعاییه

نوشته بسوزد جان و جگر فلان نفر برا من ب حق خدام ک رمزی هست و ب اسم جنی ک گرفته قسمش داده ولی نمیدونم چرا با خودکار نوشته شده و زبان بند و محبت باهم هست من ی زمانی درگیر این آت اشغالا بودم

اون بسم الله ارحمن و ارحیم بالاش ندیدین ک میگی جیش کن؟؟؟

متو دهنم چی گفتم برو بالارو بخون اگر اسم خدارو اورده چرا رمز صبی اه اه اورده چرا اسم خدامان قوی اورده حتی از اخوند هم پرسیم جایی ک اسم الله هست پاره کنه بقیه جاهاش جیش

متو دهنم چی گفتم برو بالارو بخون اگر اسم خدارو اورده چرا رمز صبی اه اه اورده چرا اسم خدامان قوی اورد ...

میشه لطفاً سوال منو جواب بدید یا درخواست دوستیمو قبول کنید 

❄ Only G♥D ❄
متو دهنم چی گفتم برو بالارو بخون اگر اسم خدارو اورده چرا رمز صبی اه اه اورده چرا اسم خدامان قوی اورد ...

مگه من گفتم دعای خیرو قرانی؟؟ هرچند بقیش بخونی ایه قران نوشته شده 

اما راهنمایی میکنی درست راهنمایی کنید بگید باید اون قسمتا جدا بشه ضمنا بتگی به نوع خادم دعا و عنصرش داره باطلیش این یه تفکر اشتباه ک جیش و اب روان همه دعاهارو باطل میکنن