2777
2789
عنوان

شوهرم بمن میگه

207 بازدید | 15 پست

اول اینو بگم که جایی بودیم که شرایط تمکین کردنشو نداشتم بعد بهش گفتم گوشیتو بده بهم کیفیتش خیلی خوبه و این حرفا چیزی نگفت یکم بعدش کولر روشن بود شکمم دررد گرفت گفتم خاموش کن برگشته بهم میگه سنیگن باش سوسول نباش خیلی دلم ازش شکست مگه من جیکار کردم اونطور میگه من چیکار کنم باهاش؟

این کاربری متعلق به دو نفره 

هیچی سنگین باش سوسول نباش😐

متاسفانه اینه یادگرفتم نخندم💔حتی اگ فاز گرفتم با یه جووک🖤تا بلند خندیدم محکم دستم و گاز گرفتم.# یاس                                      تورک قیزی🖐️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑

اخه خیلی مسخره س حرفش و دلخوری توهم همون سوسول بازیه بنظرم😂

متاسفانه اینه یادگرفتم نخندم💔حتی اگ فاز گرفتم با یه جووک🖤تا بلند خندیدم محکم دستم و گاز گرفتم.# یاس                                      تورک قیزی🖐️

وووو

انقد چیز برای ناراحتی هست که ....

ناراحت نکن خودتو برای چیزهای بی ارزش عزیزم چند روز دیگه اوکی میشه شرایط

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده