2777
2789
عنوان

میرید هیئت شبا بچه ها ؟ :(

135 بازدید | 20 پست

سلام

بچه ها خیلی دلم‌میخاد بریم هیئت هر شب

دو ساله کرونا بود هیچی نرفتیم

خیلی نیاز دارم سبک شم

ولی شوهرم میگه حالا چند شب دیگه میریم یکی دو شب 

سختشه وسط هفته .. از کار میاد خستس

چیکا کنم :(

چطور همراهش کنم 

خوش به حالتون میرید :((((

کیا نمیرن مثه من ؟

نه نمیرم

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میرم آره ان شاالله 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

زوده بنظرم خلوته الان طرف ما ک بیشتر بعد پنجم محرم شلوغ میشه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

با فامیلا برو خوب با همسایه اینا اگ شوهرت مشکلی نداره وقتی دلت میخاد بروو حتما چون دلت میخاد 😉

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
با فامیلا برو خوب با همسایه اینا اگ شوهرت مشکلی نداره وقتی دلت میخاد بروو حتما چون دلت میخاد 😉

فکر خوبی کردیا 

فک کنم بهش

اخه نزدیکمون هم نیستن

یه نفر هست که اونم تازه نی نی دار شده گمون نکنم بره 

بازم مرسی ازت 

خدا خیرت بده 

واقعا ؟ تهرانی ؟

اره خاهر ، البته هییت نمیرم توی کوچمون دسته در میاد ولی درکل بچه هم بودم یادمه وسط محرم میرفتیم هییت الان زوده بنظرم تازه اولشه