بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا اون موقع چطور تونستی نگی. محل زندگیتون دوره نسبت به اونا؟
ن بابا هر هفته میدیدن منو ،بارداری دومم بود ناخاسته تا هفته ده دوس داشتم سقطش کنم بعد دیگ نتونستم گفتم بعدم من اصلا ویار ندارم تو بارداری الان 26 هفتم یبارم حالت تهوع نداشتم یااز چیزی بدم نمیاد بخاطر اون نفهمیدن،بعد اینکه فهمیدن هم همگی خوشحال شدن،از من ناراحت شدن که چرا نگفتی ابجیم،خاهرشوهرم ازم ناراحت بود میگفتن قهریم باهات خخخ
خیلی خوشحال میشن ولی ترس از اتفاقات بارداری دارم تشکیل قلب و سقط و...
خدای نکرده اگر هم مشکلی پیش اومد مگه دست شماس خواست خدا بوده ،سخت نگیر ،من اتفاقا یادم نمیره وقتی رفتم خونه مادر شوهرم حتی اجازه نمیدادن کوچیکترین کاری کنم
هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
مثلا منکه هرروز مادرشوهرمو میبینم خونشون اکه دست به کاری نزنم نارحت میشه و مجبور میشم زود بهش بگم
ولی اگه شما ازشون دوری و کم رفت و آمد داری بهشون نگو
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
اما شوهرم خیلی وابستس به اونا و منم با زور میبره هرروز
هم مادرشوهرم بامن خیلی صمیمیه بهش بگمراحتررم تا نگم و خودمو تو فشار کار بندازم
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد