2777
2789

هشت هفته و چهار روز هستم چند روز پیش رفتم سونو زد شش هفته و چهار روز اما گفت جنین هنوز تشکیل نشده و احتمال اینکه سقط شده باشه خیلی زیاده 😞حالم خیلی بده ..گفت ده روز دیگه صبر کن و دوباره سونو بده اگه نباشه سقط 

از سقط میترسم خیلی میترسم .. از بیمارستان میترسم و دوست ندارم برم 

کسی بوده که تجربه مشابه داشته باشه؟؟بچه ها حالم خیلی بده خیلی ..همش در حال گریه ام ..زندگیم مثل زهر شده ..

همین گریه هات نمی‌ذاره بچه رشد کنه و قلبش تشکیل بشه .

روحیه خیلی مهمه عزیزم 

بنظرم همین که رشد داره نشونه خوبیه 

صبر کن تا ۱۱ هفته هم مورد بود واسه تشکیل قلب 

بچه های باهوش قلبشون دیرتر تشکیل میشه 

واسه سقط هیچ عجله ای نیست 

خدایا شکرت   

بمیرم برات درک میکنم خیلی بده خیلی سخته من هم مادرم بچه ۳ ماهش سقط شد با اینکه ۴ سال گذشته و یه خواهر دارم اما هنوز گریه میکنم بعضی وقتا فقط میتونم بگم خدا بهتون صبر بده و اگه سقط شد گریه نکن روحش اسیب میبینه یعنی ناراحت میشه :))♡

ﭘﺧش ﻭ ﭘﻟﺍ توی ذﻫن ﻣنی :)🖤👩‍🦯

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین گریه هات نمی‌ذاره بچه رشد کنه و قلبش تشکیل بشه . روحیه خیلی مهمه عزیزم  بنظرم همین که رش ...

دست خودم نیست .دکتر زنانم و اون سونوگراف احمق خیلی نا امیدم کردن ..پنج شنبه نوبت سونو دارم که اگه نشه سقط ..

دست خودم نیست .دکتر زنانم و اون سونوگراف احمق خیلی نا امیدم کردن ..پنج شنبه نوبت سونو دارم که اگه نش ...

وای نه سقط نکن یکم بمون مطمئن شو که هیچ راهی نداره بعد این کار رو بکن

ﭘﺧش ﻭ ﭘﻟﺍ توی ذﻫن ﻣنی :)🖤👩‍🦯

انشاءالله که خیره ،هر چی صلاح باشه همون میشه ناراحت نباش ،منم چند سال پیش ۶ هفته رفتم سونو گفت قلب نداره ،گفت دوباره برای تکرار بیا من نرفتم ،پهلو درد شدید داشتم ،با اون درد تقریبا دو هفته اینا گذشته بود رفتم بیمارستان شریعتی ،سونو کرد گفت ۱۰ هفته ای گفتم نه ۸ اینا باید باشم گفت نه نسبت به پریودی ۱۰ هفته ای ،ولی قلب نداره ،رشدس تو ۶ هفته متوقف شده ،منم کلی گریه کردم که نه شاید قلبش تشکیل بشه و صبر میکنم ولی دو اینا صبر کردن ،سونو کردن گفتن نه تشکیل نشده ،مجبور شدم سقط کنم 

انشاءالله که خیره ،هر چی صلاح باشه همون میشه ناراحت نباش ،منم چند سال پیش ۶ هفته رفتم سونو گفت قلب ن ...

خیلی سختی کشیدی درکت میکنم 😭😭😭از سقطت بگو ... با شیاف سقط کردی؟

دست خودم نیست .دکتر زنانم و اون سونوگراف احمق خیلی نا امیدم کردن ..پنج شنبه نوبت سونو دارم که اگه نش ...

امیدت به اون بالایی باشه 

اگه خدا صلاح بدونه که این بچه بمونه آسمونم زمین بیاد میمونه اگرم رفتنی باشه که حرص چی را میخوری ،کاری ازت برنمیاد 

بسپار به خدا و دیگه ناراحت نباش 

بنظرم تا رشدش متوقف نشده توام اقدامی برای سقط نکن .چون میگن تا هفته ۱۱ هم ممکنه قلب تشکیل بشه 

دکترا الکی هولشونه

خدایا شکرت