هشت هفته و چهار روز هستم چند روز پیش رفتم سونو زد شش هفته و چهار روز اما گفت جنین هنوز تشکیل نشده و احتمال اینکه سقط شده باشه خیلی زیاده 😞حالم خیلی بده ..گفت ده روز دیگه صبر کن و دوباره سونو بده اگه نباشه سقط
از سقط میترسم خیلی میترسم .. از بیمارستان میترسم و دوست ندارم برم
کسی بوده که تجربه مشابه داشته باشه؟؟بچه ها حالم خیلی بده خیلی ..همش در حال گریه ام ..زندگیم مثل زهر شده ..
بمیرم برات درک میکنم خیلی بده خیلی سخته من هم مادرم بچه ۳ ماهش سقط شد با اینکه ۴ سال گذشته و یه خواهر دارم اما هنوز گریه میکنم بعضی وقتا فقط میتونم بگم خدا بهتون صبر بده و اگه سقط شد گریه نکن روحش اسیب میبینه یعنی ناراحت میشه :))♡
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انشاءالله که خیره ،هر چی صلاح باشه همون میشه ناراحت نباش ،منم چند سال پیش ۶ هفته رفتم سونو گفت قلب نداره ،گفت دوباره برای تکرار بیا من نرفتم ،پهلو درد شدید داشتم ،با اون درد تقریبا دو هفته اینا گذشته بود رفتم بیمارستان شریعتی ،سونو کرد گفت ۱۰ هفته ای گفتم نه ۸ اینا باید باشم گفت نه نسبت به پریودی ۱۰ هفته ای ،ولی قلب نداره ،رشدس تو ۶ هفته متوقف شده ،منم کلی گریه کردم که نه شاید قلبش تشکیل بشه و صبر میکنم ولی دو اینا صبر کردن ،سونو کردن گفتن نه تشکیل نشده ،مجبور شدم سقط کنم