2777
2789
عنوان

با آدمای بیشعور چه کنیم؟!

216 بازدید | 20 پست

از الان عذر خواهی میکنم بابت لحنم چون واقعا عصبانیم و دستو پاهام داره میلرزه

نمونش کارکنان اداره ها

*منظورم همه اداری ها نیست، روی صحبتم با بعضی هاشون هست*

نمونش دانشگاه ما

عوضی ها فقط پول میگیرن اندازه یه جو نه شعور دارن و نه ادب

بجای راهنمایی کردن دانشجو رو زیر فحش میکنن و بی ادبانه حرف میزنن

بخدا اگه کارم بهشون گیر نبود چنان پدری ازشون درمیوردم تا یاد بگیرن این کاری که انجام میدن وظیفشونه

تو رو خدا بگید من چیکار کنم آروم شم، از زمانی که با این بیشعور حرف زدم همینجوری دارم گریه میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایران کلا همینه خدا نکنه مدیری معاونی بشی

حس میکنن همه نوکرشون هستن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

محل نده

فقط بخاطر کارت میری اونجا نه بخاطر خوشگذرونی

کارتو تموم کردن بگو خدافظ تموم

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی فرستادی یا لایک کن یا بهم خبر بده🥰♥️♥️دعا کنید برام بچه ها ؛دلم میخواد اون اتفاقی که باید برام بیوفته 🥺♥️همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی( شعرشو دوست دارم عشقو عاشقی در کار نیست😐😂) اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن من زبون ندارم چیزی بگم ولی دلم میشکنه اون دنیا باید جوابگو باشی😂♥️

هیچکاری نمیشه کرد متاسفانه 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ دانشگاه کوفتی مام همینه انقدر که ۳ ساله رغبت نمیکنم برم مدرکم و بگیرم 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ هر دفعه رفتم قبلش ۳ تا ارامبخش خوردم دووم بیارم فقط

بیخیالی طی کن کارت راه بیوفته کل کل نکن که لج میکنن 

سرم اومده که میگماااا

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

کارکنای آموزش دانشکده ما هم خیلی بی شخصیت بودن.

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .