2777
2789
عنوان

با آدمای بیشعور چه کنیم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 20 پست
عوضی صداشو برد بالا به جای راهنمایی کردن طلبکارم هست که تو چرا مزاحمم شدی دانشگاه تعطیل بوده ...

بذار کارات تموم بشه بعد که باهاش کار نداشتی زنگ بزن حالشو جا بیار

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنیا دار مکافاته منتظرم زجه زدنشونو ببینم

به خدااا میفهممم

یسری من ۲ ترم گیر کردم فقط بخواطر بیشعوری یکی از همینا

فقط تمرکز کن مارت تموم شه از شرشون راحت شی همین

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
خوشگذرونی چیه بلد نیس وظیفشو انجام بده

به مسئول اون بخش گزارش بده

بگو سرش اسلحه نذاشتیم که بابت کاری که میخواد بکنه حقوق میگیره ماهم پول میدیم مفتی نیست که

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی فرستادی یا لایک کن یا بهم خبر بده🥰♥️♥️دعا کنید برام بچه ها ؛دلم میخواد اون اتفاقی که باید برام بیوفته 🥺♥️همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی( شعرشو دوست دارم عشقو عاشقی در کار نیست😐😂) اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن من زبون ندارم چیزی بگم ولی دلم میشکنه اون دنیا باید جوابگو باشی😂♥️
به مسئول اون بخش گزارش بده بگو سرش اسلحه نذاشتیم که بابت کاری که میخواد بکنه حقوق میگیره ماهم پول م ...

دلت خوشه ها اینا همشون مثل همن

فقط بلدن بیان سرکار جایی کوفت کنن و خاله زنک بازی در بیارن و واسه دانشجو پشت چشم نازک کنن

دلت خوشه ها اینا همشون مثل همن فقط بلدن بیان سرکار جایی کوفت کنن و خاله زنک بازی در بیارن و واسه دا ...

لعنت بهشون

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی فرستادی یا لایک کن یا بهم خبر بده🥰♥️♥️دعا کنید برام بچه ها ؛دلم میخواد اون اتفاقی که باید برام بیوفته 🥺♥️همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی( شعرشو دوست دارم عشقو عاشقی در کار نیست😐😂) اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن من زبون ندارم چیزی بگم ولی دلم میشکنه اون دنیا باید جوابگو باشی😂♥️