2777
2789
عنوان

کی از بورس سر در میاره

71 بازدید | 9 پست

پنج تومن شده سرمایم حدود12بود تو ضرمم و پول لازم شیمیدرمانی دارم

~اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب ~    مَرا اَز مَـن رَهــــایَم کُن... سَر تا پا بِه عِـ♡ـشق خُود دْچارم کن...الله♡

بورس متاسفانه خیلی ضرر داده این مدت

اما در چندماه آینده احتمال بالا رفتن شاخص هست

من مادر یک دختر سه ساله و صاحب یه کسب و کار کوچیک به نام میوه خشک آفتابگردون هستم. به سایت ما سر بزن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بورس متاسفانه خیلی ضرر داده این مدت اما در چندماه آینده احتمال بالا رفتن شاخص هست

یعنی هی ولش کنم فعلا

~اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب ~    مَرا اَز مَـن رَهــــایَم کُن... سَر تا پا بِه عِـ♡ـشق خُود دْچارم کن...الله♡
استاتر توروخدا واسه تاپیک اخر گزارش بزن برات حمد میخونم‌ فقط لایکم کن

زدم

دقیقا سرمایه منم نصف شد و فروختم اگه نگه میداشتم کمترازاین گیرم میومد چون الان نگاه میکنم از زمان فروشم بازم کلی اومدن پایین.الهی بمیرم که به امید پول بیشتر از درمانت گذشتی و الان پول لازمی.خدالعنت کنه به زمین گرم بزنتشون که یه ملت رو بیچاره کردن

دقیقا سرمایه منم نصف شد و فروختم اگه نگه میداشتم کمترازاین گیرم میومد چون الان نگاه میکنم از زمان فر ...

اره واقعاخوب کاری کردی الان پنج تومنه هیچی نمیکنه 

خدا از گناه کارشون نگذره

ممنون بخاطر هم دردیت الهی همیشه سلامت باشی