aghasina مدیر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 43 عنوان گل و گیاه | مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 53 پست هر سوالی در مورد گل گیاهاتون داشتید در خدمتم... 1401/05/08 | 11:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aghasina مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 43 گیاهانی آکواریومی برا تکثیر باید خودشو از آکواریوم با بگیری چندبار بشوریش یه برگشو بکن بزار تو ... کود منظورم بود نوشتم خودشونو یه کود ریز قهوهایه دوبار بار باید بشوری بعد استفاده کنی
moderntalkinggg عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 13278 به برجو نمک نزنی بهش هویحو سیب زمینی و پوستوش بکن بنداز تو آب درشوببند چند روز بمونه لعاب بن ... متوجه شدمممنون ازتون....انشاالله با توصیه های شما عالی بشهرشدشون زنده باشی ک کمکم کردی🌹
aghasina مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 43 حشره های ریزه سیاه ، شبیه مگس کوچیک رو که دور گل ها میچرخن رو چجوری از بین ببرم ؟؟ جواب دادن برا شمارو؟؟؟
ویتوکورلئونه عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 13329 جواب دادن برا شمارو؟؟؟ بله ممنون ❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
aghasina مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 43 گل اریکام الان دوساله خریدم اما هیچ رشدی نکرده نورم شمالی فاصله از پنجره ۶ متر هفته ای ۱ بار ... الان زمان کودهیه براش کود تهیه کن آب برنجو آب میوه زنگ زده و پوست هویج و سیبزمینی بهترین کوده برا عمه گیاهاجاش باید مرطوب خنک باشه براش حتما جزیره دروست کن وجزیرت همیشه آب داشته باشه جزیره بزنی رشدشومیبینی دو کمتر از سه هفته
aghasina مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 43 الان زمان کودهیه براش کود تهیه کن آب برنجو آب میوه زنگ زده و پوست هویج و سیبزمینی بهترین کوده ... میخ منظورمه گفتم میوه
aghasina مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 43 جای سانست خوب نیست فقط زنده میمونه اونجا و خاکشم همیشه رطوبت داره جاشو عوض کن گلدونشم چک کن زیرش سوراخ باشه سه تا بیشتر باشه تا خاکت هوا بکشه
aghasina مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 43 روی سطح خاک گلدونم شوره زده؛ اشکالی داره؟؟ ریشت کلا داره پوسیده میشه حتما در بیارش تمیزو آروم بشورش رسوبات از بین ببرد نیم ساعت بزار همینطوری بمونه بعد به ریشش دارچین بزن بعد تو یه خاک جدید بکارش
سروپری عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 30608 گیاهانی آکواریومی برا تکثیر باید خودشو از آکواریوم با بگیری چندبار بشوریش یه برگشو بکن بزار تو ... لطف کردین متشکرم ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷
mina982 عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 1056 جای سانست خوب نیست فقط زنده میمونه اونجا و خاکشم همیشه رطوبت داره جاشو عوض کن گلدونشم چک کن زیرش سور ... خاکش خشک میشه هاجاش باید زیر پنجره باشه؟
aghasina مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 43 خاکش خشک میشه ها جاش باید زیر پنجره باشه؟ خاکباید خشکبشه خب همیشه مرطوب باشه ریشه هایش میپوسه و رشدی نمیکنه زیر پنجره بهترین مکانیه که میتونی بزاری
moderntalkinggg عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 13278 الان زمان کودهیه براش کود تهیه کن آب برنجو آب میوه زنگ زده و پوست هویج و سیبزمینی بهترین کوده ... ببخشید جزیره درست کردن برای همه یگیاهان توصیه میشه؟و اینکه همیشه ریشه خیس باشهپوسیده نمیشه؟من خودم سنگریزه ریختم و گلدون رو رویسنگها گزاشتماینطور منظورتونه؟
mina982 عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 1056 خاکباید خشکبشه خب همیشه مرطوب باشه ریشه هایش میپوسه و رشدی نمیکنه زیر پنجره بهترین مکانیه که ... بعد ببخشید از قیافش میشه بگید سالمه یا نه؟لازم نیست گلدونشو عوض کنم و بدم قلمه بزنن؟