2777
2789
حشره های ریزه سیاه ، شبیه مگس کوچیک رو که دور گل ها میچرخن رو چجوری از بین ببرم ؟؟

اب کم بدین پودر دارچین بریزید رو ها سطح خاکم ماسه بریزید تا خفه بشن دروست نشد خاکتو عوض کن خاک آفت داره 

یا اگه تنباکو دوره برا هست بریز تو آب خیس بشه و و اون آب زردو بریز برا خاکت و شبنم پاشی هم بکن آب تنباکو بهترین افت کشها برا تمام گیاهان و طبیعیم هست و ضرری به هیچ گیاهی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  بنجامین دارم و چند گیاهه دیگه.... باتوجه ب اینکه هم آفتاب میخوره بهشون از پشت شیشه هم ...

س بیست نده کود سه بیست برا هم همهدگیاها جواب نمیده 

یکم میخ جم کن بریز تو بطری بزار چند روز بمونه آبش سیا هه شد قاطی ابشون کن بده بهشون وعده بعدی آبیاری تو با آب برنج انجام بده بعدیشو با چای 

کود زیاده تو بازار نمیشه بر هرگیاهیی هر کودی بدی   طبیعت که تو خونه تهیه می‌کنی بهتره 

یه وعده ام پوست هویج و سیب زمینی بزار تو آب چند روز بمونه بعد بده به کیاهات 

یه واکس برگم تهیه کن بزن رو برگهای گیاهات ماهی یک بار

اینا گیاهی آکواریومی هست 

یکم خودشو باید از آکواریوم فروشیا تهیه کنی چند بار بشوریش کودو بعد یه برگ از گیاهات بکن بزار تو کودی که داخل شیشه‌ای دیگه کردی 

س بیست نده کود سه بیست برا هم همهدگیاها جواب نمیده  یکم میخ جم کن بریز تو بطری بزار چند روز بم ...

یک دنیاااااا ممنونم....خیلیییییی لطف کردی

خداخیرت بده 🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍😍

فقط برنج رو خیس کنم   ابش رو برای گلدون

استفاده کنم درسته 

نیاز ب جوشیدن نداره که؟

پوست هویج و سیب زمینی روهم جدا جدا

درست کنم؟

ببخشید سوالام زیاد شد

یک دنیاااااا ممنونم....خیلیییییی لطف کردی خداخیرت بده 🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍😍 فقط برنج رو خیس ...

به برجو نمک نزنی بهش 

هویحو سیب زمینی و پوستوش بکن بنداز تو آب درشو‌ببند چند روز بمونه لعاب بندازه بده بهشون

نه  وقتی خریدمش خوب بود ، از وقتی اوردم خونه برگاش رو به بالا نیست اومد پایین  اینشکلی ش ...

گلدونشو باید بزرگ کنی خیلی کوچیکه و سعی کن گلدون عمیق نگیری پهن بکیری