2777
2789
ببخشید جزیره درست کردن برای همه ی گیاهان توصیه میشه؟ و اینکه همیشه ریشه خیس باشه پوسیده نمیشه؟ ...

به هیچ عنوان نباید زیر گلدون به آب برخورد کنه که باعث پوسیده شدن ریشه میشه فاصله باید داشته باشه  سنگای زیر گلدون و بیشتر کنید تا گلدون با آب کف جزیره بخورد نداشته باشه 

اگه میخوای تمام گلات سرحال باشنو همیشه رشد کنن جزیره براشون دروست کن 

گیاهی داری که برای بزرگ داره واکس برگ گل تهیه کن که نمیزاره برکات قارچی بشن و همیشه سبزو تمیز میمونه و شبنم پاشی هم کنی خیلی بهتره میشه بعدواکس زدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچ عنوان نباید زیر گلدون به آب برخورد کنه که باعث پوسیده شدن ریشه میشه فاصله باید داشته باشه &nb ...

👌👌👌 درسته

غبار پاشی میکنم...‌سر حال میشن😍

ب نظر شما آگلونما با بنجامین نیاز ب واکس

دارن؟

حسن یوسف رو میدونم نیازی نداره

شما یک روز در میون واکس برگ استفاده

میکنید 

درسته؟ 

بعد ببخشید از قیافش میشه بگید سالمه یا نه؟ لازم نیست گلدونشو عوض کنم و بدم قلمه بزنن؟

گلدونش خیلی پهنه سانس گلدونش باید کوچیک‌باشه 

گلدونشو کوچیک کن 

گیاهتم فعلا سالمه 

گلدونشو کوچیک کن فقط  بعد بزارش جایی که نور غیر مستقیم باشه 

👌👌👌 درسته غبار پاشی میکنم...‌سر حال میشن😍 ب نظر شما آگلونما با بنجامین نیاز ب واکس دارن؟ حسن ...

نه ماهی یه بار استفاده کن چه خبره یه روز درمیون

بنجامین و آگلونما نمیخاد واکس 

🤭🤭

نه ماهی یه بار استفاده کن چه خبره یه روز درمیون بنجامین و آگلونما نمیخاد واکس  🤭🤭

آهان...ببخشید🤦‍♀️ من اطلاعاتم مثل شما.

در حوزه ی گل و گیاه کامل نیست

خیلییییییی ممنون ازینکه وقتت رو در اختیارم

گزاشتی و ب سوالاتم جواب دادی

انشاالله همیشه با طراوت باشید مثل گل ها🤲😍🌹

تو 10 دقیقه هر گل آپارتمانی که داری رو زنده کن! ساده و رایگان

فقط کافیه عکس گلت رو به @drblom ارسال کنی

دکتر بلوم بهت میگه:

🛑مشکلش چیه؟

🥀چطوری درمانش کنی

🩹چطوری ازش مراقبت کنی

💧تایم آبدهیش چطوره