2777
2789
عنوان

سفر به قشم

5347 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها من آبان ماه با خانواده میخام برم قشم پارسال کیش بودم عاااالی بود امسال گفتم بریم قشم هتل خوب میشناسید و اینکه از قشم به هرمز با قایق موتوری میبرن؟

هتل اتامان اره میبرن هرمز

من با کشتی تفریحی حالم بد میشه یا حتی قطار بخاطر این میخام قشم هوایی برم ولی چون تعریف هرمز شنیدم گفتم ببینم با کشتی میبرن یا قایق؟

بعد تور داره باید از هم اونجا منظورم هتل یا گردشگری تورهاشو بخرم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هتل اتامان اره میبرن هرمز

شبی ۱۲۰۰

من یک جنوبی ام من یگ عاشق ام من عاشق ماشین پیست مسابقه عاشق گاز دادن به ماشین  عاشق گوش دادن به اهنگ مورد علاقم با کشیدن یک نخ سیگار توی دستم هستم به نظرم دستام برای حلقه کردن نیستن دستای من برای مشق زدن به بوکسه برای گرفتن فرمون برای فنون رزمی برای ناز کردن اسبه  من عاشق سوارکاری ام عاشق اسب عاشق سگ کلا حیواناتو دوست دارم به نظرم عشق عشق عشق هم کشکه هم نیست هم  خوبه هم نیست میدونی میگی تو امضات دعا کن برگرده بهت یک چیز بگمم ببین عزیزم اگه تو کل دنیا رو برای پیدا کردنش بگردی یا حتی اگه برای فرار از هم حتی قایم شید اگه قسمت هم باشید اکه مال هم باشید برای همید فرق نمیکنه چقدر فاصله باشه  اینو از توی یک فیلم پیدا کردمم😆😅                                                                                               ((مامان بابای عزیز ببین سعی کن با بچت رفیق باشی سعی کن از رفیق فابریکش بهش نزدیک تر باشی سعی کن راز دلشو به تو بگه تو بهش از سن و سال بزرگ تر نگا نکن این به بچت اسیب میزنه عقدیش میکنه درستت سنم کمه ولی میفهمم اینو نه برای اینکه کشیدم نه اتفاقا چون که همچین مامان باباعیرو داشتم میفهمم بعد میگید چرا دخترامون پسرامون رل میزنن بوی فرند دارن ))                                                                                
درگهان هم برو پاساژ دریا عالیه قیمتاش

درگهان همش از زابل اومده فروشنده های بد اخلاق زورشون میاد سلام بدن

من یک جنوبی ام من یگ عاشق ام من عاشق ماشین پیست مسابقه عاشق گاز دادن به ماشین  عاشق گوش دادن به اهنگ مورد علاقم با کشیدن یک نخ سیگار توی دستم هستم به نظرم دستام برای حلقه کردن نیستن دستای من برای مشق زدن به بوکسه برای گرفتن فرمون برای فنون رزمی برای ناز کردن اسبه  من عاشق سوارکاری ام عاشق اسب عاشق سگ کلا حیواناتو دوست دارم به نظرم عشق عشق عشق هم کشکه هم نیست هم  خوبه هم نیست میدونی میگی تو امضات دعا کن برگرده بهت یک چیز بگمم ببین عزیزم اگه تو کل دنیا رو برای پیدا کردنش بگردی یا حتی اگه برای فرار از هم حتی قایم شید اگه قسمت هم باشید اکه مال هم باشید برای همید فرق نمیکنه چقدر فاصله باشه  اینو از توی یک فیلم پیدا کردمم😆😅                                                                                               ((مامان بابای عزیز ببین سعی کن با بچت رفیق باشی سعی کن از رفیق فابریکش بهش نزدیک تر باشی سعی کن راز دلشو به تو بگه تو بهش از سن و سال بزرگ تر نگا نکن این به بچت اسیب میزنه عقدیش میکنه درستت سنم کمه ولی میفهمم اینو نه برای اینکه کشیدم نه اتفاقا چون که همچین مامان باباعیرو داشتم میفهمم بعد میگید چرا دخترامون پسرامون رل میزنن بوی فرند دارن ))                                                                                
بله عزیزم با قایق هم میبرن من خودم اهل جزیره هرمزم

خوس به حالتتتتتت

من هتل اتامان رفتم

حدودا خوب بود و به نظرم بهتر از اون تو قشم نیست

قشم بیشتر برای خرید خوبه من درگهان رفتم پاساژ های خوبی داره با قیمت مناسب میتونی خریدای خوبی داشته باشی