2789
عنوان

پیام بدم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 62 پست
یعنی چی مثلا رابطتون چطوریه

اوایل خیلی خوب بود هرشب بهم پیام میداد اما بعد خواستگاری چون پدرم گفت که من اجازه نمیدم دخترم ۵ماه بره با تو بگرده اخلاقش رو بدونی   از اون به بعد  دیگه زیاد پیام نمیده منم اصلا بهش پیام نمیدم تا اون پیام بده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دیگه کسی که با پی ام دادن پررو میشه ... 🥲😂نه نگران نباش چیزی نمیشه فقط پی ام بده حالشو بپرس 

میشه لطفا یه سر به تاپیک قبلی من بزنی؟ 🧡✨

نیکتوفیلیا 💛⚡ دندروفیل 💚🌿 یه فِرنوه 🦊🧡 [همیشه به صدای قلبت گوش بده ، نه اون چیزی که مردم میگن💜🫂] ساکن جزیره کیش 🌴🌊

یک سال ما هم با هم حرف می‌زنیم هیچ وقت من پیام ندادم بهش آلات ۴ رز پیام نمیده تو پروفایلش نوشته بعضی رفتارها هرگز فراموش نمی شود آخه من هیچی بهش نگفتم 

میشه لطفا یه سر به تاپیک قبلی من بزنی؟ 🧡✨

چشم 🤍

.❤»🧡~تیکربرای هدفم😉~ ۱۰۰ _ ۱۴۰۱/۵/۱۵🎯۹۴/۰۰ _۶/۱ » ۹۱/۸۰۰_۶/۷  » ۸۹/۰۰ _۶/۱۴ » ۹۰/۴ 😐۶/۲۱🍄هدف پنجم:  ۸۷  ۱۴۰۱/۶/۲۸🍓هدف ششم : ۸۵ ۱۴۰۱/۷/۴💜(۱۴)چالش ورزشی ۱_۱/۵ اپ ، ۲/۳پیاده روی💜 وزن هدف : ۶۹ ، قد: ۱۷۴ ، سن: ۲۲😌💜
خب یبارم اون غرورتو بذا کنار تو پیام بده بش یه عده دوس دارن وقتی ب یکی پیام دادن، دفعه بعد اون برگر ...

میشه یه سر به تاپیک قبلی من بزنین؟ ✨🧡

نیکتوفیلیا 💛⚡ دندروفیل 💚🌿 یه فِرنوه 🦊🧡 [همیشه به صدای قلبت گوش بده ، نه اون چیزی که مردم میگن💜🫂] ساکن جزیره کیش 🌴🌊
بله خب برا منم پیش اومده ک میگم من دوهفته به یه پسری ک همیشه اون پیام میداد، کلا پیام ندادم بعد د ...

باورت میشه من با دوست صمیمیم هم همینطورم؟ 🙂💔

الان دوستان من پیام بدم ؟؟؟؟

اره عزیزم محبت تون بیشتر میشه 🧡

بله خب برا منم پیش اومده ک میگم من دوهفته به یه پسری ک همیشه اون پیام میداد، کلا پیام ندادم بعد د ...

آخی الهیییییییییییییی  وای یعنی ماله منم اینطوریه

آخه میگم چرا عکس پروفایل می تونه بزاره اما نمی تونه به من پیام بده حرصم درمیاد