2789
عنوان

پیام بدم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 62 پست
اره عزیزم محبت تون بیشتر میشه 🧡

چی بگم خخخخ آخه تو پروفایلش نوشته که بعضی رفتارها هرگز فراموش نمی شود آخه این آدمی نبود که عکس پروفایل عوض کنه  واسم جالب بود 

اوایل خیلی خوب بود هرشب بهم پیام میداد اما بعد خواستگاری چون پدرم گفت که من اجازه نمیدم دخترم ۵ماه ب ...

خب شاید میخاد همه چی تمام کنه گلم 

وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آخی الهیییییییییییییی  وای یعنی ماله منم اینطوریه آخه میگم چرا عکس پروفایل می تونه بزاره اما ن ...

ممکنه اینجور باشه مال توعم

دقیقااا برا منم طرف میومد پروفایلو بیو فلان میذاشت یدونه پیام نمیداد:/

نمیدونم به خدا      شاید خبر ندارم اخه من چیزی بهش نگفتم که

پسرا اینطوری نیستن یهو سرد میشن میرن تقصیر تو نیست عزیزم طرف منم همین طوری گذاشت رفت 

وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏
چی بگم خخخخ آخه تو پروفایلش نوشته که بعضی رفتارها هرگز فراموش نمی شود آخه این آدمی نبود که عکس پروفا ...

از شما ناراحت نیست 

شاید از شخص دیگه ای ناراحته 

به بهانه همین پروفایل بهش پیام بده 

بپرس چرا ناراحته 

.❤»🧡~تیکربرای هدفم😉~ ۱۰۰ _ ۱۴۰۱/۵/۱۵🎯۹۴/۰۰ _۶/۱ » ۹۱/۸۰۰_۶/۷  » ۸۹/۰۰ _۶/۱۴ » ۹۰/۴ 😐۶/۲۱🍄هدف پنجم:  ۸۷  ۱۴۰۱/۶/۲۸🍓هدف ششم : ۸۵ ۱۴۰۱/۷/۴💜(۱۴)چالش ورزشی ۱_۱/۵ اپ ، ۲/۳پیاده روی💜 وزن هدف : ۶۹ ، قد: ۱۷۴ ، سن: ۲۲😌💜
ممکنه اینجور باشه مال توعم دقیقااا برا منم طرف میومد پروفایلو بیو فلان میذاشت یدونه پیام نمیداد:/

دقیقااااااا میگم چرا می تونه عکس پروفایل بزاره ولی به من پیام نده    اگه عکس پروفایلش رو عوض نمی کرد می گفتم خب احتمالا ی اتفاق بدی براش افتاده 

همیشه پیام میده ی استیکر می فرسته بعدش میگم چیه چرا اینجوری فرستادی میگه چون ازت شاکیم میگم چرا میگه خیلی زیاده دلایلم منم دیگه پیگیر نمیشم میگم برو بابا خخخخ 

وااااااااااااااااااا         تو میگی من بهش پیام ندم ولش کنم ؟

نه گلم رابطه ما فرق داشت طرف خیانت کرد انگاری 

تو بهش زنگ بزن یا پیام بده ببین چشه 

همیشه پیام میده ی استیکر می فرسته بعدش میگم چیه چرا اینجوری فرستادی میگه چون ازت شاکیم میگم چرا میگه ...

باهم حلش کنین 

چند سالتونه