2777
2789
عنوان

تاحالا شده پریود بشی ولی پریود نباشی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 21 پست
میگم بنظرت بی بی چک بزنم منفیه؟؟؟؟

چند روز از موعدت گذشته. حالا امتحان کن 

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت
یه کم دست نگهدار اصلا زعفران نخور شاید بچه باشه تو شکمت دست نگه دار کمی مراعات کن اینجوری که میگی نش ...

بخدا انقدر ماه های قبل علایم بارداری داشتم و پریود شدم که دیگه هیچی رو نمیتونم باور کنم همش میگم توهم خودمه 

حالا این ماه علایم نداشتم اصلا اما این مدلی پریود شدم خدا از دهنت بشنوه و الهی مراد دلتو بهت ببخشه خیلی ممنونم ازت که جواب دادی لطف کردی گلم

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز از موعدت گذشته. حالا امتحان کن 

دیروز موعدم بود که امروز اینجور شدم و الان پاکم

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
اخی عزیزم انشالله زودتر خوب بشید میگم راستی برا زخم میگن نمک دریا خوبه بشینی توش زود خوبش میکنه

چشم گلم تست میکنم مرسی از دعات گلی ان شالله زود خدا یه فرشته خوشکلشو بزاره تو آغوشت

دیروز موعدم بود که امروز اینجور شدم و الان پاکم

بزار دوروز دیگه بی بی چک بزن

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت
بزار دوروز دیگه بی بی چک بزن

انشالله مرسی عزیزم یییک دنیا ممنون بابت وقتی که گذاشتی

بازم عجله نکن برای تست زدن ممکنه لقاح دیر تشکیل شده باشه