2777
2789
۶ ماهه ک عمل بینی کردم اولا خیلی خیلی خوشگل بودم جوری ک حتا دخترا زنا حسودیشون میشد الان همه میگن زش ...

😐😐برا همین میخای خودکشی کنیم 

بابا اکسیژنننننننننن نیاز داررررررررررررررررررررم 

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍
زشت شدن بعد عمل بینی

عکستو بزار ببینیم

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشت شدن بعد عمل بینی

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 

دیگه واقعا چیزی نمیگم.....

ملت هزارتا بدبختی دارن میرن خودشون رو میکشن اینو ببین...

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
کاری به این دنیات ندارم  ولی میدونی خودکشی اون دنیات رو خراب می‌کنه ؟

اره دقیقا تنها چیزیه که مجازات داره برای زندگی حقیقی... و این حرف رو مولانا زده کسی که هیچ بنی بشری نمیتونه نقض کنه یا جاش بیاد و کل دنیا پاش قسم میخورن

عزیزم چرا؟شاید الان حال روحیت مناسب نیست فکرمیکنی دیگه به تهش رسیدی،ولی انقدر بلاهای سنگین تری هست که بعدها که بخوای به عقب برگردی میگی شاید درد الانت خیلی سنگین نباشه اون روز تو امضای یکی ازز کاربرا نوشته بود که اگه خودکشی کنی از این دنیا فرار میکنی ولی اون دنیا چی؟اونجا راه فرار نداره

حآل روحیم خوب نیست داغونم زشت شدم بعد عمل بینی

بخاطر این

برو رو خودت کار کن بابا

عوارض بعد عمله

من دوستم دوسال بعد عمل تازه ورم بینیش خوابید و عالی شد

بجا عمل بینی برو کلاس روانشناسی رو اعتماد بنفست کار کنه

۶ ماهه ک عمل بینی کردم اولا خیلی خیلی خوشگل بودم جوری ک حتا دخترا زنا حسودیشون میشد الان همه میگن زش ...

دا ناموسا ارزش نداره بخاطره قیافه خودتو اذیت نکن😐❤️

مگذار جز به شادی گذرد
😐😐برا همین میخای خودکشی کنیم  بابا اکسیژنننننننننن نیاز داررررررررررررررررررررم

😂😂😂😂

❤ارامی❤평범한 사람에게는 희망과 야망이 있지만 성공한 사람에게는 목표와 계획이 있다.💜آدم های معمولی امید و دارند، اما آدم های موفق هدف و برنامه💜자신을 여왕처럼 대하십시오💜با خودت مثل یک ملکه رفتار کن💜❤💜💜ارامی💜💜❤

عکس دماغتو بزار

الان دقیقا اونجایم که سعدی میگه:« مرا دردیست اندر دل، که گر گویم زبان سوزد و گر پنهان کنم؛ ترسم که مغز استخوان سوزد»‏‏‏وقتى فهميدم آدمها فقط بر اساس سطح درك خودشون همه چيز رو ميبينن، از توضيح دادن براشون دست كشیدم🙌
😂😂😂😂😂ولا بمولا 

بخاطره بینی یا خدا 

راستی دیروز خوش گذشت

❤ارامی❤평범한 사람에게는 희망과 야망이 있지만 성공한 사람에게는 목표와 계획이 있다.💜آدم های معمولی امید و دارند، اما آدم های موفق هدف و برنامه💜자신을 여왕처럼 대하십시오💜با خودت مثل یک ملکه رفتار کن💜❤💜💜ارامی💜💜❤