2777
2789
ولی آخه ترمیم گنم خوشگلیم بر نمیگرده که😔😔😔

عزیزم دیگه اتفاقیه که افتاده والان هرچقدر غصه بخوری چیزی تغییر نمیکه ،پس سعی کن انقدر ناراحت نباشی ،اعتماد بنفست رو بالاببر که حر۴ دیگران اثر منفی روت نزاره!!!

شاید بینیت مثل روزهای اوله ولی انقدر دیگران این رو به شما تلقین کردن که روتون اثر گذاشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔😔

فقط به چیزهای مثبت فکرکن

افکارت خیلی مهمه،نزار حرف دیگران داغونت کنه،

وازاین به بعد اجازه نده راجب بینیت نظر بدن

بگو که خودت دوسش داری،انقدر به خودت تلقین کن که برات این اتفاق بیوفته ،اون موقعست که میبینی که واقعا چهرت اونقدرا هم بد نشده 

😅💔 دیروز چی شد  چکا کردم 😂💔

ی کاری که اصلن فراموش نمیشه😉😉😂😂😂

❤ارامی❤평범한 사람에게는 희망과 야망이 있지만 성공한 사람에게는 목표와 계획이 있다.💜آدم های معمولی امید و دارند، اما آدم های موفق هدف و برنامه💜자신을 여왕처럼 대하십시오💜با خودت مثل یک ملکه رفتار کن💜❤💜💜ارامی💜💜❤
بمولا یادم نی چه کاری 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

باشع داداش😂😂😂

❤ارامی❤평범한 사람에게는 희망과 야망이 있지만 성공한 사람에게는 목표와 계획이 있다.💜آدم های معمولی امید و دارند، اما آدم های موفق هدف و برنامه💜자신을 여왕처럼 대하십시오💜با خودت مثل یک ملکه رفتار کن💜❤💜💜ارامی💜💜❤
هععععی آرزو توعه ارع ععععع دختر عموم داره یکی دیگه ترسناک دانلود میکنه نگاه کنیم 🤣🤣🤣🤣🤣

به به😉😂