2777
2789
عزیزم چرا؟شاید الان حال روحیت مناسب نیست فکرمیکنی دیگه به تهش رسیدی،ولی انقدر بلاهای سنگین تری هست ک ...

دیه نمیتونم تحمل کنم من عمل کردم دماغمو اولا خیلی خوشگل بودم الان افتضاح شده دماغم هر کی میبینه میگه خیلی زشت شدی دیگه حال روحیم بده جز خودکشی ب چیزی فکر نمیکنم

تویی ک خوشگل بودی الانم خوشگلی ب خودت برس کاری ب حرفاشون نداشته باش شاید ب قیافه قبلت عادت داشتن اشن ...

نه مامان خودم حتا میگه تو دیگه دختر من نیستی خودتو خراب کردی حتا قرار بود بعد عملم با یکی نامزد کنم اونم قبولم نکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیه نمیتونم تحمل کنم من عمل کردم دماغمو اولا خیلی خوشگل بودم الان افتضاح شده دماغم هر کی میبینه میگه ...

شاید یه خورده زیاد حساسین ،البته میدونم بینی بالاخره توچهره تاثییر داره وشاید منم جای شما بودم خیلی ناراحت میشدم ولی راهش خودکشی نیست،سعی کنید نظر دیگران خیلی باعث تاثییر روتون نشه،مثلا من خواهر خودم خیلی خیلی حساسه،شاید بتونم یه کوچولو درکتون کنم

شاید یه خورده زیاد حساسین ،البته میدونم بینی بالاخره توچهره تاثییر داره وشاید منم جای شما بودم خیلی ...

حالم خیلی بده خیلی جوری ک دارم جون میدم فقط میخام ۱ بشه خانوادم بخابن

حالم خیلی بده خیلی جوری ک دارم جون میدم فقط میخام ۱ بشه خانوادم بخابن

عزیزم خواهشا این کار رو نکن،به خاطرهمون معصومی که قسم دادی دست به این کار نزن

اخه خودکشی کنی که چی

چی درست میشه

نمیدونم چقدر به امتحانات الهی اعتقاد داری ولی خدا همیشه بنده های خیلی خوبشو سخت امتحان میکنه حاج اقا پناهیان یه سخنرانی  اره میگه مااصلا اومدیم تواین دنیا که امتحان شیم،

بشین فکرکن ببین اصلا این راه منطقییه

کلی ادم بعد عمل ،بینیشون مطابق میلشون نمیشه

ایا همه باید خودشون رو بکشن؟

سعی کن خودت رو باچیزهای دیگه مشغول کنی که خیلی هم درگیرش نشی

عزیزم خواهشا این کار رو نکن،به خاطرهمون معصومی که قسم دادی دست به این کار نزن اخه خودکشی کنی که چی ...

نمیتونم نمیتونم تحمل کنم فقط میخام بمیرم خلاص شم راحت شم من حتا قرار بود بعد عمل عقد کنم حتا اون پسره دید دیگه منو نخاست 

نمیتونم نمیتونم تحمل کنم فقط میخام بمیرم خلاص شم راحت شم من حتا قرار بود بعد عمل عقد کنم حتا اون پسر ...

عزیزم شاید اون پسره لیاقت شما رو نداشته وخدا یه کیس خیلی بهتری رو برات درنظر گرفته

فقط یه کم صبر کنم مطمعن باش همه چی درست میشه

از اهل بیت بخواه که کمکت کنن 

اینجوری آرم میشی

عزیزم شاید اون پسره لیاقت شما رو نداشته وخدا یه کیس خیلی بهتری رو برات درنظر گرفته فقط یه کم صبر کن ...

بخاطر پسر اصلا ناراحت نیستم ب خاطر اینکه قیافم خراب شد ب اون ناراحتم یعنی دارم داغون میشم همش فکر میکنم یه خابه الان میپرم از خاب ولی خاب نیست واقیعته

بخاطر پسر اصلا ناراحت نیستم ب خاطر اینکه قیافم خراب شد ب اون ناراحتم یعنی دارم داغون میشم همش فکر می ...

درست میشه،همه ی اینا درست میشه اونم خیلی زودتر از چیزی که فکرشو کنی فقط به چیزای خوب فکرکن...

اگه دیدی واقعن خیلی عذابت میده وشرایطشو داری نهایتا یه بار دیگه پیش دکتر بهتری عمل کن

پولشون ندارم نه پولشو ندارم ن جرعتشو 

فقط میتونم بگم لطفا فکر خودکشی رو از سرت خارج کن 

باور کن انقدر اتفاقات بد هست که اگه خدایی نکرده بیوفته  مدل بینیت پیش چشمت هیچی نیست

خودم به چشم دیدم که میگم ساید بگی راضی بودی اتفاق بد بیوفته ولی بینیت بد نشه ولی تا توموقعیتش قرار نگیری شاید متوجه نشی

فقط میتونم بگم لطفا فکر خودکشی رو از سرت خارج کن  باور کن انقدر اتفاقات بد هست که اگه خدایی نک ...

دکتر خودم ترمیمش رایگان هست پول نمیگیره بگیره هم ۵۰۰ اینا میگیره واس آمپول اینجور چیزا میترسم بگم عصبانی بشه 

دکتر خودم ترمیمش رایگان هست پول نمیگیره بگیره هم ۵۰۰ اینا میگیره واس آمپول اینجور چیزا میترسم بگم عص ...

خب چه بهتره

نه چرا عصبانی بشه ،چون پول عمل گرفته دقیق اطلاع ندارم ولی فکرکنم عمل بینی هزینه برداره،یه مشورت کوچیک با کسیکه رابطه ی خوبی داری انجام بده واگه نظرت تغییری نکرد برای ترمیمش اقدام کن ان شاالله که درست میشه

همه چی راهکار داره به جز مرگ باور کن بعد دوراز جون خودکشی پشیمون میشی ،

به نظرم توگوگل یه سرچ کوچیک کن راجب عاقبت

کساییکه قبل موعد مرگشون خودکشی میکنن،راستش من یه مستند میدیم خیلی جالب بود میگفت اون دنیا انقدر نگهت میدارن که زمان مرگ وواقعیت برسه