2777
2789
عنوان

راهی برای ترک اعتیاد به گوشی بلدین؟☹🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 5394 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور کن یک عالمه کار دارم‌ دغدغه های دادگاه و پرونده هام و دفترمو موکلام انقدر زیادن که حد نداره&nb ...

اپلیکیشن اپ بلاک رو نصب کن 

یا حتی اگر میتونی اینستاگرام و تلگرام رو از گوشیت پاک کن فقط رو لپ تاب داشته باش

اپلیکیشن اپ بلاک رو نصب کن  یا حتی اگر میتونی اینستاگرام و تلگرام رو از گوشیت پاک کن فقط رو لپ ...

دقیقا باید  همیکنارو کنم 

توئیتر رو فعلا دی اکتیو کردم امیدوارم بتونم مقاومت کنم 

✨🤍...Be what you are

شما وکیلی؟ میشه لطفا از شغلت بگی؟ راضی هستی؟

بله عزیزم‌

بله من راضی ام 

سختی خیلی زیاد داره 

مخصوصا اوایل کار 

تا جا بیوفتی و بهت اعتماد کنن و پرونده بهت ارجاع بشه و.... 

خیلی طول میکشه 

ولی اگر علاقه داشته باشی بهش آسون میشه سختی هاش برات 

✨🤍...Be what you are

بله عزیزم‌ بله من راضی ام کاملا  سختی خیلی زیاد داره  مخصوصا اوایل کار  تا جا بیو ...

خداروشکر که راضی هستید⁦♥️⁩

یه سوال میشه بپرسم

این درسته که میگن همه چیز توی وکالت نسبیه و قطعیت نداره؟ یعنی توی بعضی پرونده ها نمیتونی به قطعیت برسی که داری به نفع مظلوم اقدام میکنی.

و اینکه این درسته که وکلا حتی میتونن از مجرم دفاع کنن؟؟ 

یعنی هرکسی حق دفاع داره از نظرشون؟

خب پس حق مظلوم چی میشه؟

خداروشکر که راضی هستید⁦♥️⁩ یه سوال میشه بپرسم این درسته که میگن همه چیز توی وکالت نسبیه و قطعیت ند ...

😘❤

بله عزیزم تقریبا درسته،وکلا در برخی از پرونده ها واقعا نمیتونن تشخیص بدن کی حق داره کی نداره چون امکان صداقت نداشتن اصحاب دعوا بسیار زیاد هست

چون میدونی در پروندهای مطروحه هریک از طرفین 

هرکدوم از اصحاب دعوا خودشون رو محق میدونن و دیگری رو بدون حق 

ما فقط بر اساس مدارک طرفین جلو میریم 

هرکس مدارک محکم تری برای اثبات ادعای خودش داشت 

وضوحا اونو محق میدونیم

ولی خب این بین ممکنه یک نفرهم واقعا  مظلوم باشه ولی نتونه ادعاشو ثابت کنه ( که برای این مورد هم در قالب های گوناگون حقوقی و قانونی روش هایی برای اعاده حق پیش بینی شده)

البته اینم بگم قاضی و وکیل با شرافت خیلی زیاد داریم که تا ندونن حق با کیه وارد پرونده نمیشن 

✨🤍...Be what you are