2777
2789
عنوان

اِستانبول یا وان یا ترابزون ؟

5894 بازدید | 56 پست

سلام

وقتتون بخیر دوستان

میخواستم برم ترکیه ، قبلا استانبول رفتم اما الان موندم بین این ۳شهر ، هدف هم بیشتر روی خرید کردن هست، خرید پوشاک عادی و روزانه بعلاوه لباس مجلسی

کسانی که تجربه دارند میخواستم ببینم آیا وان برای خرید خوبه؟ چون تعریفای جالبی قبلا نشنیدم 

و اینکه کسانی که تجربه دارند بگن که در کل از هر نظری هر شهر چجوریه؟ و کجارو صلاح میبینید برا رفتن؟

پول داری استانبول

دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر استانبول گرون شده که همینجا بخری به صرفه تر هست 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

اول استانبول ولی برا خرید شنیده بودم وان خوبه مامان من رفته بود وان می‌گفت بد نبوده بیشتر چیزای تفریحی داشته البته خرید نکرده بود نزدیک ترین شهر ترکیه ب ایرانه 

من رویایی دارم ،رویای یک رقص بی وقفه از شادی ......🕊️♻️
شما از  تور وان خبر دارین

عزیزم تور وان زمینی تا دونیم الی سه ونیم در میاد از چهار دیگه بیشتر نیست البته زمینی

دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست