2777
2789
عنوان

ذهنم خیلی منفیه

240 بازدید | 20 پست

بچه ها من ذهنم چند ساله خیلی منفی شده .فکر میکنم شرایطم قرار نیست خوب شه قرار نیست قرار نیست اونجور که میخوام بشم هم ظاهر هم باطن. همش فکر میکنم این چیرا برای من قفله .یه راه حل میشه بهم بدید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مثال خیلی کوچیکش اینه که فکر میکنم قرار نیست اون دختر قوی  و جذاب که میخوام باشم چه از لحاظ ...

چون اعتماد به نفس نداری این اتفاق میفته، چند تا کتاب خوب در مورد افزایش اعتماد به نفس بخون حتما. تو تو آرزوهات یه دختر خیلی قوی رسم کردی و می خوای اونجوری باشی، اگر از آرزوت خیلی فاصله داری شاید به خاطر اینه که به توانایی خودت ایمان نداری و خودت رو دست کم می گیری، یا به اندازه تلاش نمی کنی.

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید. 
چون اعتماد به نفس نداری این اتفاق میفته، چند تا کتاب خوب در مورد افزایش اعتماد به نفس بخون حتما. تو ...

دقیقا اعتماد به نفس ندارم من روی گونه هام یکم جای جوش فرو رفته دارم همین شوخ بلای جونم.تحت درمانم لیزر میرم اما خیلی نا امیدم.چهرم اینا خوبه اما پوستم خیییلی برام مهمه واقعا تو عذابم .همش فکر میکنم خوب نمیشه 

شاید آدم هایی اطرافت هستن که مدام این رو بهت گوشزد می کنن که تو نمی تونی. ذهنت پر شده از کلمه نمی تونم. اما تو باید از یه جایی این نمی تونم رو بندازی دور و برای نتونستن مراسم ختم بگیری. حتما کتابهایی در حوزه روانشناسی بخون. حواست باشه سمت روانشناسی زرد نری اصلا. و اینکه مشخصه انگیزت رو هم از دست دادی و هدف اصلیت رو فراموش کردی. برای خودت اهداف روزانه مشخص کن و برنامه ریزی داشته باش برای بهار شدن. یه سرگرمی هم حتما برای خودت پیدا کن. مثلا یادگیری زبان ترکی یا زبانی که خودت دوست داری.

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید. 
شاید آدم هایی اطرافت هستن که مدام این رو بهت گوشزد می کنن که تو نمی تونی. ذهنت پر شده از کلمه نمی تو ...

🥲🥲🥲🥲دقیقا همینه خیلی خوب درکم کردی...شما کتابی میشناسی بهم معرفی کنی

دقیقا اعتماد به نفس ندارم من روی گونه هام یکم جای جوش فرو رفته دارم همین شوخ بلای جونم.تحت درمانم لی ...

خب بیش از حد وسواس هستی و اصلا اعتماد به نفس نداری. وقتی تحت درمان هستی حتما خوب می شه!! چرا نشه، افکار منفی رو دور کن. تو می تونی حتما می تونی بهترین خودت باشی. بعد از تمام شدن دوره ی درمانت هم از محصولات طبیعی پوست استفاده کن، خیلی تاثیر داره. وقتی سبک زندگی سالمی داشته باشی، چه پوستت و چه خودت حالتون خوب می شه.

🥲🥲🥲🥲دقیقا همینه خیلی خوب درکم کردی...شما کتابی میشناسی بهم معرفی کنی

بله، کتاب های خوب زیاد هستن. 

کتاب خودت را به فنا نده، کتاب کار عمیق، کتاب هفت عادت مردمان موثر، کتاب اثر مرکب 

دقیقا میدونم چی میگی ...همش فکرای منفی  من حس میکنم آدمای سمی زیاد دورم حس شدن اینجوری یشم

از این جور آدم ها دوری کن 

همش بهت می گن نمی تونی، اما تو می تونی بهترین باشی برای خودت 

حتما دنبال سرگرمی مناسب باش برای خودت که ذهنت کم‌کم مشغول کارای خوب و چیزای خوب بشه