2821
2789
عنوان

داداشم مُرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 51 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عقلت کمه خل و چل 😕😕😕من بابام زندان بود مامانم اینهمه ناراحتی کرد خواهرم چیزیش نشد همه هم طردمون کرده بودن حالا چون مامان بزرگت پشتتون گفته داداشت مرده مامانتم رفته گفته تو کشتیش زنداییم تهدیدت میکنه میخوای مامان بزرگتو بکشی تو عزیزم مشکل روحی روانی داری بهتره بری خودتو درمان کنی

یعنی هیچکاری نکنم؟ خون داداشم پای مال میشه خب

عزیزم هزارتا دلیل میتونه داشته باشه فوت ی بچه تو شکم مادرش چرا انقدر دنبال مقصری..اگرم از کسی ناراجتی بسپار ب خدا

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

فکر میکنی انقدر همه چی فانتزی و بچه گانست تو یکیو بکشی بعد راس راست راه بری تو شهر بگردی هیشکیم نفهمه تو بودی بخدا ک خیلی افکارت مسخرن یکم واقع بین باش یکم از دنیای بچگانت فاصله بگیر سنتم ک فکر کنم متولد۸۳باشی کم نیست یکم منطق داشته باش

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
تقصیر مامان بزرگمه که حرف زده تقصیر اون شد☹

دقیقا مادرت درست میگه تقصیر تو هست قاتلللل برادرت هستی

چقدر بچه فضول و بی عقلی هستی 

میدونستی ضبط صدای دیگران جرمه؟

خودت تنهاییی پشت سر مادربزرگت چقدر حرف زدی؟ 

چرا انققققدر کنکاش میکنید چاه میکنید برای زندگی خودتون 

تو فردا ازدواج کنی چی میشی 

دهن خانواده همسرت سرویسه

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷

نه تقصیر تو چیه 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

دفعه اول دست دختر عمو ۲سالم گرفتم گاز رو روی مامان بزرگم که توی اتاق بود باز کردم که اگر مرد بیوفته ...

وا این کارا چیه انجام دادی اینا کارایی یه آدم روانی هست تو مگه روانی هستی روانی روانی

من این ماجرا رو مامان بزرگم مقصر میدونم بخاطر همین به داداشم که مرده بود قول دادم که مامان بزرگم هم ...

😂😂😂😂😂😂

هیچ وقت هیچکی بدبختیو حس نمیکنه بدبختی یعنی اینکه اینقد دلتونو بشکنن نتونین به هیچکی بگین اگه هم بگین میگن همش توهمه چراااا مردم فکر میکنن اونی که مدرکش بالاست یا اونی که پولش زیاده یا اونی که طرفدار داره جایز الخطاس و مثل آب دریا پاکو زلاله و بدجنسی همه از آدم ساده هاست آخه ما آدمای ساده فقط باید بدبختی تو سرو رومون گیر کنه 😭😭😭این اصلا عدالت زندگی نیست چرا فقط ما دخترا باید تو زندگی زجر بکشیم نتونیم حرفمونو بزبون بیاریم باید دهنمون همش بسته باشه حرف بزنیم میگن رنده ساکت بشیم دلمون باد میکنه  آخ دنیاااا خواستم زندگی کنم هااااا این شد بدبختی روزگارم باید فقط دوندگی کنم آخرش وقتی چیزی بگم بهم بگن توهمه  چرااا پسرا اینقد بی رحمن  از کل زندگی فقط سوز اشکش نسیبمون شد مهم نیست دنیا به کامتون خدایا هر چی گفتیم به امید تو هیچ امیدی نرسید  تاریکی شب اونقدرا هم ترسناک نیست ترسناک زندگیه شوم منه که باختم تو همه چی