2777
2789
عنوان

تست بارداری قبل از پریودی

734 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من امروز بیبی چک انجام دادم منفی بود تاریخ پریودیم بین هشتم تا دهم هست ولی چند روز پیش سینه سمت راستم به شدت درد می کرد و دیروز دل درد داشتم. ممکنه تستی که دادم نتیجه دقیق نباشه؟؟خیلی دلم گرفته 

زود زدی عزیزم 

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜

اصلا توجهی به علائم نکن اصلا اصلا چون بدجور گول میخوری 

ولی این خبر خوبو بهت بدم که اینها میتونه علامت این باشه که بدنت داره خودشو برای بارداری آماده میکنه باید امیدوار ودر عین حال بیخیال باشی و هر ماه اقدام کنی 

من سه ماه علائم شدید بارداری داشتم اما منفی بودم تا اینماه که کلا بیخیال شدم باردار شدم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا توجهی به علائم نکن اصلا اصلا چون بدجور گول میخوری  ولی این خبر خوبو بهت بدم که اینها میتو ...

مرسی عزیزم بخاطر راهنمایی هات ایشالله بسلامتی نی نی قشنگت به دنیا بیاد. راستش مادر شوهرم خیلی بهم استرس میده هربار میگه لابد مشکل داری. من که از خودم مطمئنم چون زیر نظر پزشکم ولی بعضی حرفا تیر توی قلبن

مرسی عزیزم بخاطر راهنمایی هات ایشالله بسلامتی نی نی قشنگت به دنیا بیاد. راستش مادر شوهرم خیلی بهم اس ...

بخدا شاید باورت نشه سر بچه اولم دکتراحمق سونو تخمدانهام رو دید نفهمیدم چیشد داد زد گفت تو اصلا با این وضع بچه دار نمیشی ب و ببینم فعلا اقدام کن من که امیدی ندارم تا خونه بیام گریه کردم بعد حسابی دعا کردم و همه چیز رو به خدا سپردم ماه اول نه ماه دوم بدون دارو با یه یبار اقدام سر دخترم باردار شدم

اما سر این یکی بعد ۷ سال شوهرم پارسال رفت آزمایش داد گفتن واریکوسل گرید ۲ داری باید عمل شی 

اول بیخیال شدیم الان ولی الا بعد سه ماه اقدام بدون دکتر و داروهای مسخرش باردار شدم 

وقتی رفتم مطب به دکترم گفتم من همونم که پارسال شوهرم واریکوسل داشت گفت شانس آوردی

من تودلم گفتم نه خدا خواست

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بخدا شاید باورت نشه سر بچه اولم دکتراحمق سونو تخمدانهام رو دید نفهمیدم چیشد داد زد گفت تو اصلا با ای ...

خدا رو شکر. خدا نگهدار خانوادت باشه منم همش در حال دعام. همه چیزو سپردم به خودش

اره شش ماهه اقدام. ممنون عزیزم خدا از زبونت بشنوه

مث منی اگر خودم بخام بیخیال باشم از بس مادرشوهرم میگه استرس میگیرتم منم ۶ یا ۷ ماهه اقدامم این ماه مثلا یکم علائم دارم اما هنوز ۴شنبه دیگه موعدمه

تمیدونم شنبه برم  ازمایش خون بدم یانه

خدا رو شکر. خدا نگهدار خانوادت باشه منم همش در حال دعام. همه چیزو سپردم به خودش

انشالله خدا بزودی زود بهت یه نینی گوگولی میده...

دختر من آنقدر دعا کرد خدایا به من یه خواهر برادر بده دعاش گرفت 

فقط بیخیال وامیدواربه رحمت خدا باش

مث منی اگر خودم بخام بیخیال باشم از بس مادرشوهرم میگه استرس میگیرتم منم ۶ یا ۷ ماهه اقدامم این ماه م ...

چرا بیبی چک نمیزنی اول