2777
2789
عنوان

خواهرم میخاد با یه

151 بازدید | 13 پست

من بجز خودم دوتا خواهر دارم که یکیش نامزده یکیشم که ۲۰ سالشه و مجرده بخاطر شغلش زیاد تو خونه نیست با یه مرد ۴۰ ساله اشنا شده خیلی پولداره حالا دیشب برا خواستگاری اومده خواهرمم میگه من میخوامش و فلان هر چقدرم میگیم دو برابر سنت اون زندگی کرده و فلان قبول نمیکنه چیکار گنم از سرش بیفته؟

این کاربری متعلق به دو نفره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو پول همه چیز نیست...اون الان شور و حال جوونی نداره و حتی نمیدونه شیطونی کردن یعنی چی روحیه اش باهات نمیخونه وخیلی باید عاقلانه رفتار کنی... هر چیزی یه تعادلی داره سن ازدواجم همینطوریه ایشون فقط بخاطر پول دارن ازدواج میکنن ک فردا پشیمون میشه

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
ولش کنید بذارید زندگیه خودشو بکنه وا 

از همین الانم مشخصه فردا روز زندگیش چجوری میشه این اشتباه محضه 

بگو پول همه چیز نیست...اون الان شور و حال جوونی نداره و حتی نمیدونه شیطونی کردن یعنی چی روحیه اش باه ...

اخه خود خواهرمم از لحاظ پول چیزی کم نداره نمیدونم چرا میخاد تن به این ازدواج بده

این کاربری متعلق به دو نفره 
اخه خود خواهرمم از لحاظ پول چیزی کم نداره نمیدونم چرا میخاد تن به این ازدواج بده

چون هنوز سنش کمه و بچه هستش بخاطر همینه