2777
2789
عنوان

برادر شوهرم بی خبر اومد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4128 بازدید | 132 پست
آدمی ک شعور داشته باشه همینه دیگ. تو شانس اوردی حالا ماله مارو نگا. مدتیه تو خونه موندم انقد دیگ حوص ...

وای چه ضدحالی.نمیشه اون بمونه خونه تو بگو از قبل برنامه داشتیم شرمنده...تا یاد بگیره سرزده نیاد

الهی گاهی نگاهی🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام‌

با اجازه استارتر هر کس مایل بود اسم و نیتش رو در تاپیک بزاره تا براش🌱 چهار قل🌱 بخونم.

لطفاً لایک نکنید و فقط کامنت بزارید.

♨️♨️ التماس دعا برای قبولی فرهنگیانم.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9064475/اسم-و-نیتتون-رو-بگید-تا-براتون-چهار-قل-بخونم?postId=246294373

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.

وقتی هزار مدل گفتی و نفهمیدن قطع امید کن خودتو حرص نده

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍
آدمی ک شعور داشته باشه همینه دیگ. تو شانس اوردی حالا ماله مارو نگا. مدتیه تو خونه موندم انقد دیگ حوص ...

جلوش زنگ بزن به بابات بگو نمیام مهمان ناخوانده اومده 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
وقتی که تو حموم بود اون یه بحث دیگست ولی یکو ببینه ۴ ساعت اره اومده در باز نکنه نمیشه بگه به شوهرش ت ...

نه اتفاقا همه چی رو نباید به شوهر بگه . چرا به خاطر کار زشت اونا بین خودش و شوهرش شکرآب شه اتفاقا بعضی رفتارها رو خودش باید جواب شو بده این رفتار زشته جوابش هم همینه که ما گفتیم وگرنه اگر اینا با شعور بودن همون چند باری که ایشون گفته می فهمیدن که نباید بی خبر بیان

به همسرت بگو یکم طول بده درو سریع باز نکن البته یه طوری بگو که ناراحت نشه سریع وسایلو جمع و جور کن 

بعدم بگو درو باز کنه خودت برو توی اتاق درم ببند با آرامش و بدون عجله آماده شو آرایش کن موهاتو شونه کن لباس خوب بپوش و بیا بیرون بعدم با آرامش برو توی آشپزخونه چایی بذار

وقتی سرزده میان لازم نیست استرس بگیری و همه چی آماده ی پذیرایی باشه من همیشه همین کارو میکنم

نه اتفاقا همه چی رو نباید به شوهر بگه . چرا به خاطر کار زشت اونا بین خودش و شوهرش شکرآب شه اتفاقا بع ...

خود اسی گفت که ۰ند بار بشون گفتم حالیشون نیست  حالا این دفعه از زبون دادادششون با یه لحن دیگه بشنون  بهتره 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم