2777
2789
عنوان

برادر شوهرم بی خبر اومد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4128 بازدید | 132 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن انگار نیس دیگ آدم خر نهفم عین اینا ندیدم واقعا. الانم ک برادر شوهرم اومده میگ چرا درو باز نمیکنی س ...

خوب گفتی

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           

بدجنسی ولی اومدن پشت درب جواب نده بگو بیرونم جایم نمیتونم برسم یکی دوساعت طول میکشه یا برو حمام بگو صدا نشنیدم 

اخه ادم شاید دستش بند باشه شاید کار شخصی داره همینجوری میان

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

دفعه بعد برو تو حموم بیرون نیا بگو شرمنده سرم کفی بود نمیشد زودتربیام 

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭

اومدن ازشون پذیرایی نکن بگو ببخشید چون زود تر خبر ندادید وسایل پذیرایی ندارم 

بعدم اماده شو برو بیرون بگو قرار دارم اگه زودتر خبر میدادید که میاید قرارم کنسل میکردم ولی الان دیگه نمیشه

۲ بار تو خونه بی آب و غذا تنها بمونن دفه سوم ادم میشن خبر میدن

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
باز نکن میان فضولی 

بابا ن کار پیش میاد میان ولی مزاحم میشن میان از همه چی حرف میزنن. اونروز ک من خونه نبودم پدر شوهرم اومده بود خونم میگف عروس خونت انقد کثیفه انقد کثیفه ک نگو. منم دیگ تو دلم گفتم من دوهفتس خونه تورو تمیز میکنم دیگ از کجا برم خونمو هم ی دستی بکشم فهم و درک ندارن 

یبار که اومدن برو توی حمام و تنت رو خیس کن سرت رو کف بزن 

بعد که سرت رو شستی برو درو باز کن 

بعد بیا برو ادامه حمامت رو بده تا نیم ساعتم بیرون نیا 

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی

درسته کار بدی میکنن بدون خبر میان و شما آمادگی نداری

ولی زشته در و باز نکنی 😐 4 ساعت راه نمیان ک پشت در بسته بمونن

یکم دیر در و باز کن و اگه پرسیدن بگو ببخشید خونه نا مرتب بود 

اینجوری شاید خودشون هم متوجه کار بدشون بشن

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

اومدن خونه برو درو باز کن قیافه خاب آلوده هارو بگیر بگو خاب بودم اومدن نشستن هم هیچی جلوشون نذار بزار کوفت بخورن شوخی شوخی بگو از قبل خبر میدادین ک ی چیزی بگیرم خونه رو هم یکم شلوغ کن باهاشون سرد باش زیادم باهاشون صحبت نکن بعد ب شوهرت بگو قبل اومدن هماهنگ کنن شیر فهمش کن

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...