2777
2789
عنوان

به تو از دور سلام...... 🖤🥺✋

| مشاهده متن کامل بحث + 14931 بازدید | 1339 پست
میشه واسه شفای چشمای یه بچه کوچولوام دعا کنید چشماش خیلی ضعیفن و همش داره بدتر میشه😭😭😭🙏❤ لطفا ...

به نیت حاجت دوست عزیزمون 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲 

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

از طرف شما هدیه به صاحب الزمان  الَسَّلامُ عَلَی الحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الحُسَیْنِ ...

ممنونم 😘

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از طرف شما هدیه به صاحب الزمان  الَسَّلامُ عَلَی الحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الحُسَیْنِ ...

حاجت رواشین انشالله عزیزم..التماس دعا

💚استرس یعنی اعتماد نداشتن به خدا💚
میشه واسه شفای چشمای یه بچه کوچولوام دعا کنید چشماش خیلی ضعیفن و همش داره بدتر میشه😭😭😭🙏❤ لطفا ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الهی بحق حسین چشمای اون نازنین شفا پیدا کنه

و به تمام حوائجتون برسید❤️

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚
میشه عکس نوشته رو برام بنویسین دل سوخته ی چی؟

منتقمش

یعنی انتقام گیرنده‌ش

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚
میگم لابه لا دعاهاتون منم دعا کنین امسال پیاده برم کربلا🥲😔

ان شالله بحق یس و آل یس، امام حسین و حضرت عباس بطلبن برید کربلا 

💚💚💚💚💚💚💚💚

💚😭خ

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔