2777
2789

کسی تجربه ای جیزی داره برای از بین بردن ناحیه تناسلی؟ 

میخام  از بین بره به جز لیزر و کربوکسی تراپی چی خوبه؟  

کرمی میشناسید ک جواب بده؟  لطفا جوابمو بدید😭😭

سلام عزیزم چرا به جز لیزر و کربوکسی ؟ مگه مشکلشون چیه؟ من خودم می‌خوام با کربوکسی سفید کنم

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم چرا به جز لیزر و کربوکسی ؟ مگه مشکلشون چیه؟ من خودم می‌خوام با کربوکسی سفید کنم

هزینش میدونی چقدرع ؟؟

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
چرا سدر و حنا و ابلیمو نمیذاری؟؟؟  دو هفته بذار بعد نتیجشو ببین

لطفا بیشتر توضیح بده

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
هزینش میدونی چقدرع ؟؟

اره عزیزم من خودم الان دارم کربوکسی ترک پوستی دو قسمت پهلومو انجام میدم. پنج جلسه میگیره ۹۰۰ تومن 

بیکینی و زیر بغل هم گفتن ۱ تومن 

ولی در کل تا وقتی این روش ها هست نرو سراغ کرم، اشتباه منو نکن. من خودم یه ماه پیش یک میلیون و چهار صد گرم ترک پوستی گرفتم از اینستا، هیچ تاثیری نداشت، کرم روشن کننده هم همینه شک نکن

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
لطفا بیشتر توضیح بده

ببین قبل از حمام سدر و حنا و ابلیمو رو ب اندازه یک قاشق قاطی کن باهم ولی ابلیمو زیاد باشه بهتره اما با اب باید قاطی بشه ک سوزش ایجاد نکنه

۲۰ دیقه توی حمام بذار بمونه ب پا و زیر بغل یا کل بدن بعد با اب و شامپو بشور و بیا بیرون

یکی از دلایل تیرگی کشاله ران و زیر بغل استفاده زیاد از ژیلت و بادی اسپلش و عطر و مام هست

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

شرت نپوش یا نخی بپوش

ژیلت نزن 

با ژل بانوان بشور بدنتو

اینام موثره

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
اره عزیزم من خودم الان دارم کربوکسی ترک پوستی دو قسمت پهلومو انجام میدم. پنج جلسه میگیره ۹۰۰ تومن&nb ...

بیکینی هم انجام دادی شما؟

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
اره عزیزم من خودم الان دارم کربوکسی ترک پوستی دو قسمت پهلومو انجام میدم. پنج جلسه میگیره ۹۰۰ تومن&nb ...

دکتر متخصص زنان بهم پیشنهاد داده ..گفته جلسه ای یه میلیون..حالا واقعا سفید میکنه دایمی ..؟؟؟اون بهتره یا لیزر.؟؟

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
دکتر متخصص زنان بهم پیشنهاد داده ..گفته جلسه ای یه میلیون..حالا واقعا سفید میکنه دایمی ..؟؟؟اون بهتر ...

عزیزم ببخشید دیر پیامتو دیدم نه متخصص به من پیشنهاد نداده ، من برای انجام فشیال مرکز پوستی رفته بودم، دیدم چقدر خانم هستند که تند و تند میرن کربوکسی بیکینی و زیر بغل و زانو برای سفید شدن. من خودم کربوکسی ترک و برداشتم، حالا انشاالله کربوکسی روشن کنندگی رو هم برمی‌دارم اما شما هم حتما یا لیزر کن یا کربوکسی و اصلا گول تبلیغات کرم ها رو نخورید. باور کن اگه بهترینش رو هم بخری و کلی پول بدی بازم تاثیر زیادی نمیگیری ضمن اینکه هر شب و هر روز هی باید به ناحیه کرم و بمالی منتظر نتیجه باشی که امیدی هم بهش نیست

بیکینی هم انجام دادی شما؟

نه عزیزم ولی می‌خوام انجام بدم 

عزیزم ببخشید دیر پیامتو دیدم نه متخصص به من پیشنهاد نداده ، من برای انجام فشیال مرکز پوستی رفته بودم ...

ممنونم عزیزم ..اره به فکر یه روش بهترم یا لیزر یا کربوکسی تراپی.

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم انقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت.لیزر میرفتم لک صورتم میرفت ولی نمی‌رفتم لک برمیگشت خب مگه چقدر آدم درآمد داره تا عمر داره ماهی یه جلسه چهارصد هزاری بره لیزر.یه جور کرمهای پاکستانی معجزه شب زدم پوستم اولش خوب شد بعدش داغون و نابود شد بعداز قطعش جوش‌های بزرگی زدم که جاش چال شده بدبختی درمان ندارن توروخدا معجزه نزنید همش اشقاله.یه روز خیلی اتفاقی شماره یه خانم رو تو دیوار همدان پیدا کردم که کرمهاش مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا درست میشد خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خدا خیرش بده به من خیلی لطف کرد منو میخام لطفش جبران کنم و یه خدمتی هم به شما عزیزان بکنم شمارشو میذارم براتون خیلی خانم خوب و منصفی بود دلش می‌سوخت ضمانت بازگشت محصول شو تا ده شب میداد.الان لک صورتم کاملا رفته کک‌و مکم رفته .وای صورتم پنج درجه سفید شده انقدر عاااااالی شدم چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم.کلاچهرمو عوض کرده شاید سیاه بودم انقد تغییر کردم خدا شاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خدا خیرش بده به حق علی چون دنبال سود نبود الان دوساله لک صورتم برنگشته ولی یکی دو درجه نسبت به اون موقع که کرمو هر شب میزدم تیره شده ها ولی برنگشته به حالت قبلش.منم چون خیلی عذاب روحی کشیدم بخاطر پوستم حرف شنیدم...دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه توروخدا به هرکسی برای کرم اعتماد نکنید مخصوصا الان که کرم دست‌ساز زیاده.این خانم من کارشه دیدم معتبره اینم شمارش09026744639
از همدان ارسال میکرد اونموقع پیج هم داره تو اینستا والا من سر در نمیارم و پیجش ندارم برید از خودش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید
شماهم کرم زدید نتیجه دیدید دعام کنید.دعاها در حق دیگران برآورده میشه