الان نامزدیم قراره ازدواج کنیم تا سال اینده حس میکنم خیلییی دلم برا خونه و خانوادم تنگ میشه جای دوری نمیرم تو یه شهریم ولی دلم خیلی گرفته دلم برا همه چی این خونه و خاطره هاش تنگ میشه 😔😔شما موقع ازدواجتون همین حسو داشتین؟!
تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوستان میشه برام دعا کنید ؟الان که محرم نزدیکه. خانواده من و اون کسی که دوستش دارم سر لجبازی و...نشه که گذشته رو فراموش نکنند .دعا کنید کدورت ها و گذشته رو فراموش کنند و راضی به ازدواجمون بشوند. آخه ما خیلی وقته همو میشناسیم و همو میخواهیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
آره همین حسو داشتم ولی الان ب زور میرم خونه بابام😐
چرا ینی عادی میشه برا ادم؟!
تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊
خونه خودت رو داشتن هم حس خوبی داره استقلال و اختیار با خودته آرامش داری
مرسی بابت انرژیت عزیزم
خیر خیلیم ذوق جهازو خونه جدیدو کدبانو شدن زندگی قشنگ و داشتم به خوبیاش فک کن هرو قت دلتنگ مامانت شدی ...
ممنون مهربونم با انرژیت