2777
2789
عنوان

کمک کمک کمک فامیل شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اخلاقم طوریه باخانواده شوهر نمیتونم گرم بگیرم نه که ازعمد نخواما ولی اصلا انگار نمیشه نه عادت دا ...

اصلا بحث خانواده همسر نیس 

وقتی مارو دعوت میکنن یا خودشون اصرار میکنن باهامون بیان این قیافه و سردی نمیدونم چیه

منم

من خیلی رو خودم کارکردم چون زیادبهم گفتن تو باماخوب نیستی سعی میکنم تابشه ازفرصت استفاده کنم و یه چیزی بگم یاتوپیام الان کاملا اوکی شدم رو در رو بامادرشوهر و خواهراش اوکی ام دیگه ولی باعروساشون نه هنوز البته این که اوناهم خودشون بامن حرف نمیزنن بی تاثیر نیســ

چون من دیگه با مادرشوهرو خواهراش تونستم رابطه بگیرم بااونا نمیشه حتما اوناهم یه مشکلی دارن که نمیشه

بعد ۴ نفری بازی نمیکنین؟ مثلا پانتومیمی چیزی با شوهرش چطوره؟ غذا میخوره؟ یا نظری میدی تو چیز ...

شوهرش خیلی ادم خوبی بنده خدا 

یهو تو جمع درگوشی حرف میزنه 

با شوهرشم زیاد گرم نیس حداقل تو جمع ولی همو میخواستن

اصلا بحث خانواده همسر نیس  وقتی مارو دعوت میکنن یا خودشون اصرار میکنن باهامون بیان این ق ...

منم همی مدلی ام والا😂

هیچ منظوری ندارم قبلابودما الان دیگه بهم تذکر دادن درست شدم مثلا میگفتن همش بااخم نشستی درصورتی که مدلم همینه توحالت عادی ابروهام اخم داره 😂😂ـ

حتی عکسای بچیگمم همینم همش صورتم اخم داره

الان دارم فک میکنم اونا راجبم چی فک کردن چقدر فحشم دادنخخخ

به من میگفتن به مادرشوهرم میگفتن عروست اینجوریه اونم به من میگفت یابه شوهرم شوهرمم بم میگفت 

دیگه هی سعی کردم بیام رو روال عادی وخیلی خوب پیشرفت کردمدرحدی که واسشون خیلی عزیزشدم اگه قبلابخاطر ابن کم رویی و ساکتی غیبتم رو میکردن الان خوبیم رومیگن رابطمون باهم خوبه خداروشکر ولی بعد ازبچه دار شدن کم کم اخلاقم عوض شد الان ۱۸۰درجه عوض شدم قبلناواقعا بد بودم خودم قبول دارم