2777
2789
عنوان

کمک کمک کمک فامیل شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 61 پست
اخه اصلا حرف نمیزنه اصلا 

ببین قیافه گرفتن با ساکت بودن فرق می‌کنه من ببینم کسی قیافه میگیره ترجیح میدم آخرین. باری باشه که ملاقاتش میکنم🙄😂

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین قیافه گرفتن با ساکت بودن فرق می‌کنه من ببینم کسی قیافه میگیره ترجیح میدم آخرین. باری باشه که مل ...

من خودمم ادم کم حرفیم  وراج نیستم ولی تو موقعیتش خوش مشربم این کلا سایلینته همینطور سرد

چقد من شبیه فامیل شوهرتم 🤣🤣🤣

کلا ترجیح میدم با فامیل همسر ن قاطی بشم ن حرفی😁

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

وای سخته منم این شرابط بودم  خودم میگفتم و میخندیدم  انگار دیوونم    

وای منم😂😂

دختره انگار دیوار، ماست نگاه میکرد

انگار داره به یه دیوونه نگاه میکنه 😐

منم خودم میگفتم میخندیدم

نامزدش خوب بود

خودش نه🥴

منم اخلاقم طوریه باخانواده شوهر نمیتونم گرم بگیرم نه که ازعمد نخواما ولی اصلا انگار نمیشه نه عادت دارم غیبت بقیه عروساشون رو کنم نه چیزی از خانواده خودم لو میدم بخاطر همین نمیدونم اصلا درمورد چی باهاشون حرف بزنم و ساکتم اونا بعضیاشون فک میکنن من خودمو بالامیگیرم و از عمد ساکتم و خوشم نمیاد ازشونـ

ولی درواقعیت اصلاااا اینجور نیس فقط نمیدونم چی بگم نه از روز اول کمرو بودم همینجوری بار اومدم باهاشون وگرنه بابقیه اوکی هستم حتی بایه غریبه راحت ترمیحرفم تاخانواده شوهرم

ولی بخدا ازعمد نیست