2777
2789

خیلی ناراحتم زن خوبیه به منم خیلی خوبی میکنه ولی از اینکه تو زندگیمون سرک میکشه واقعا اعصابم بهم ریختس چیکار کنم به نظرتون

🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر آدم خوبی یه ایرادی داره ولش کن زشته چی بگی .

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

چقدر بعضی ادما حقیر و بی عزتن اخه چ کاریه حالا مطمئنی

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

نوش جونش بابا عیب نداره حالا ک میگی زن خوبیه

لابد باخودش گفته خونه غریبه ک نیست عروس و پسرمه

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

مگه در پیکر خونتو قفل نکرده بودی؟

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤