2777
2789

سلام، من کلا از اول سینه هام بزرگ بودن ولی بعد از بارداری و شیردهی خیلی بزرگ و شل و افتاده شدن، میخوام ببینم کسایی که جدیدا این عملو انجام دادن از نتیجه راضی هستن چطوره؟ بعد از زایمان دوم دوباره خراب نمیشه چون من هنوز بچه اولم هست

و این که هزینه اش الان تقریبا چقدره؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال انجام دادم البته برای من یه کمی بزرگ بود ولی تو تابستون واقعا اذیت میشدم تو جلسه مشاوره حضوری با دکتر مجید نداف کرمانی آقای دکتر بهم پیشنهاد داد جراحی ماموپلاستی رو انجام بدم خداروشکر از نتیجه جراحیمم خیلی راضیم سینه هام خیلی خوش فرم شده 

خب باید پیش یک پزشک دقیق انجام بشه 

عزیزم برای کوچیک کردن سینه و کلا عمل های سینه بهترین و حاذق ترین جراح دکتر پریسا عظیمی نژادان هستش کارش واقعا عالیه به این عمل هم ماموپلاستی میگن میتونی سرچ کنی تو اینترنت سایت دکتر هم ببینی مطالبشو بخونی استفاده کنی چون خیلی از سوالاتی که اینجا میپرسن تو سایتها پزشکا جواب میدن دقیق