2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط جا برای کار کردن ندارم سالن ندارم نمیدونم چکار کنم بعدش

خب با یکی ک سالن داره شریک شو بگو من کار ابرو و کاشت میکنم اونم کار میکاپ و صورت و اینا انشالله تا کارت رونق بگیره و مشتریات زیاد بشن منم مشتریت میشم والله 

سکوت سرشار از ناگفته هاست
خب با یکی ک سالن داره شریک شو بگو من کار ابرو و کاشت میکنم اونم کار میکاپ و صورت و اینا انشالله تا ک ...

ممنون عزیزمم  تره اینجوری خوبه.. فقط اخه کلاس لیفت ایرو مژه رفتمم کاشتن مژه نیستت براهمین میگم شاید کسی نیاد 

ممنون عزیزمم  تره اینجوری خوبه.. فقط اخه کلاس لیفت ایرو مژه رفتمم کاشتن مژه نیستت براهمین میگم ...

چرا اتفاقا خیلیا میان نگران نباش تو کارت رو شروع کن خدا خودش میگه از تو حرکت از من برکت درضمن اول با دستمزد کم شروع کن تا مشتریات زیاد میشن بعد ک دیدی مشتریات زیاد شدن نرخت رو کم کم ببر بالا

سکوت سرشار از ناگفته هاست