2777
2789
عنوان

بچم کرونا گرفته توروخدا بیاین کمک

167 بازدید | 3 پست

بچه هام کرونا گرفتن یکی سه ساله یکی یک ساله همش تب میکنن بالا میارن عوق میزنن سرفه های شدید میکنن. دکترم بردمشون دارو داده ولی گفت بدنشون ضعیف شده نمیتونم آمپول بزنم. هییییچی هم نمیخورن من چیکار کنم چی بهشون بدم خودم توی این شهر دست تنهام😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مایعات فراوون و استراحت از همه چیز مهم تره به زورم ک شده بده بخورن بزار بالا بیارن ولی بخورن حتما اتاقشون تهویه مناسب داشته باشه اما رو به روی باد کولر نباشن کمک کن دستاشون همیشه با الکل ضد عفونی کن ظرف غذاشون و جدا کن از بقیه دستشویی میرن پشت سرشون با وایتکس بشور بوی ادکلن و اسپری و وایتکس و اینجور چیزا بهشون نخوره که ریه هاشون خراب نشه آب سیب و انبه بهشون بده بخورن سوپ درست کن واسشون  من خودم کرونا گرفتم همین نکات رورعایت کردم خوب شدم