2777
2789
عنوان

دیشب مهمونی بودیم دخترم گفت🤕😑

720 بازدید | 15 پست

دیشب خونه خاله شوهرم بودیم بعد میوه اوردن دخترم اومد نشست بخوره بعد داشت یه کلیپی تعریف میکرد

بعد گفت تو گوشی بابام یه پیرزنی از خاله شهین (خاله شوهرم)کوچیک تر بود و اینا 

همه زدن زیر خنده حتی خاله شوهرم خندید من کلی خجالت کشیدم درحالی که بیچاره اصلا پیر نیست 

به نظرتون ناراحت شده به رو خودش نیورده؟؟؟ ولی خودش خیلی خندید

چه مهربون نه بابا

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی سکته میکنیم ما مامانا از دست حرف زدن بچه ها . 🥴🥴

حالا اگه خاله خودم بود قیامت به پا میکرد😂

ولی اوردمش خونه بهش گفتم باید میگفتی یه خانمی نه پیرزن به هر حال زشته ۱۰۰ سالش هم باشه نباید میگفت پیرزن

حالا اگه خاله خودم بود قیامت به پا میکرد😂 ولی اوردمش خونه بهش گفتم باید میگفتی یه خانمی نه پیرزن ب ...

اره منم از این تجربه ها دارم یه بار رفتیم خونه یکی از بزرگترای فامیلمون خانومه بنده خدا پیره اروم اروم با عصا میومد شمت ما یهو دخترم بلند گفت اخییییی این که داره می میره 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ما دیگه همونجا سکته رو زدیم که شنیده یا نه 😶😁

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اره منم از این تجربه ها دارم یه بار رفتیم خونه یکی از بزرگترای فامیلمون خانومه بنده خدا پیره اروم ار ...

واآی😂

حالا پدربزرگ شوهرم زنده بود دختر بزرگم اونموقع چهارسالش بود الان ۱۲ سالشه 

یه بار جلو عمه و عمو ها شوهرم پرسید حاج علی اگه بمیره میره بهشت یا جهنم 

واآی😂 حالا پدربزرگ شوهرم زنده بود دختر بزرگم اونموقع چهارسالش بود الان ۱۲ سالشه  یه بار جلو ...

اره دختر منم خیلی توی فاز مردن ادما هست پنج سالشه 🤦‍♀️

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚