2777
2789

یه تومور خوش خیم هست‌. یه حفره که تو استخوان تشکیل میشه که داخلش از یه ماده کاهی رنگ پر شده. اگه خیلی کوچیک باشه و اذیت نکنه احتیاج به درمان نیست‌ ولی اگه جوری بزرگ باشه که خطر شکسته شدن استخوان و داشته باشه باید درمان شه. درمانش هم با تزریق هست. مگه اینکه پزشک تشخیص عمل جراحی بده. معمولا وقتی استخوان شکستگی داشته باشه عمل جراحی انجام میدن. 

یه تومور خوش خیم هست‌. یه حفره که تو استخوان تشکیل میشه که داخلش از یه ماده کاهی رنگ پر شده. اگه خیل ...

باید جراحی بشع میدونی عملش سخته یانع 

عاشق ۲ تا دخترام هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تومور خوش خیم هست‌. یه حفره که تو استخوان تشکیل میشه که داخلش از یه ماده کاهی رنگ پر شده. اگه خیل ...

استخوانش شکست ما متوجع کیست شدیم الان شکستگیش جوش خورده دکتر میگه باید کیست جراحی بشه 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
نه سخت نیست. ولی بازم راجع به عمل و دوره نقاهت از پزشک سوال کنین. 

دکترش گفت یه ماه فرصت بدین شاید کیست خودش از بین رفت اگه نه باید جراحی بشه خیلی اشوبم 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
نگران نباش اصلا عزیزم. چیزی نیست. اصلا عمل خطرناکی نیست. 

باور میکنی اروم و قرار ندارم فکرکن تازه از گچ دستش خلاص شدیم باز دوباره جراحی و بینارستان 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
دکترش گفت یه ماه فرصت بدین شاید کیست خودش از بین رفت اگه نه باید جراحی بشه خیلی اشوبم 

اشاالله که برطرف شه. ولی اگه قرار به عمل باشه اصلا نگران نباشید. اصلا عمل سنگینی نیست. 

اشاالله که برطرف شه. ولی اگه قرار به عمل باشه اصلا نگران نباشید. اصلا عمل سنگینی نیست. 

انشاللع وای یعنی میشه خودش خوب بشه 😔😔😔😔😔

عاشق ۲ تا دخترام هستم