2777
2789

الهیییی ک خدا هیییییچ بچه ای بهشون نده ک ذلیلش نکنن

هییییچوقت به حکم پدر و مادر بهشون ترحم نمیکنممممم چون اینا هیییییچ ارزشی ندارن 

منو و نسلموسمیییی کردن خداااااااااا😞😞😞😞😞😞😞😞

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...

آمین

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همه آدمای بد به درک واصل شن بهتره

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
منظورت رو نفهمیدم 

حالم بده 

بابا مامان بد دارم ذرررره ای محبت نیست درک نیست همش حال بد توخونس

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...
منم بابت این قضیه خیلی زجر کشیدم .درکت میکنم

چیشد تهش

هیچی یه غم‌پنهان تو دلم ک حسرت بخورم

جالبش اینجاست این آدمای سمی بهشون رفتاربدشونو بگی بدتر حالش میکنن و میگیرنت زیر حرف زشت و کفر و تهمت و افترا

واقعا بعضی وقتا فکرمیکنم مامانم زیردست شیطان تربیت شده ازبس همچیش چندشه 

درک میکنم گاهی پدرمادرا نمیتونن خوب درک کنن بچه هارو بخصوص دخترهارو اون هم بخاطر سواد پایین و مطالعه کم هست متاسفانه

اما شما باید صبور باشی و برای رسیدن ب خواسته هات تلاش کنی و مراقب آینده ت باشی

چقد درکت میکنم 

آآآآمیییییین آمییییین 

دقیقا مامان من 

تازه طلبکارم هست و معتقده من مشکل دارم 

اگرم بروش بیارم کارهاشو میگه نه دروغه و حاضر نیست قبول کنه و میگه این کار رو من نکردم یا میگه کردم درست بوده حق با من بوده و میزنه ب کولی گری 

کلا هیچی نمیگم بیشتر اعصابم راحته 

خدا ب مادر بد بچه نده نازا بمونه انشالا

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید