2777
2789
عنوان

اسکرین شات شوهرممم بیاین🥺

401 بازدید | 22 پست

سلام دوستان

من عقد بسته هستم بعد خونه همسرم به فاصله ۷۰ کیلومتر از ما دورتره .بعد همسرم کلا منو بغل نمیگیره مبگه از بوس خوشم نمیاد اصلا بوسم نمیکنه .وشبا میخواد بخوابه اصلا منو بغل نمیگیره.و بهم ابراز محبت نمیکنه.

اخه من خیلی احساساتی دوست دارم همش همسرم بهم توجه کنه ولی اون نمیکنه

و امروز هم رفت خونشون بهش گفتم وقتی رسیدی بهم‌زنگ‌بزن 

وزنگ نزد خودم بهش زنگ زدم بار اول جواب نداد بار دوم جواب داذ گفت سرسفره ام دارم‌نون میخورم خیلی ناراحت شدم چون نگرانش بودم ولی اون آقا اصلا برای حرفای من ارزش قائل نشد و زنگ نزد و نشست راحت نون خورد خیلی ناراحتم😭😭😭بغض گلوم‌گرفته الان اسکرین میزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بد که قبل از عقد به این نکات توجه نکردی 

خیلی مهم هست 

اینکه سطح نیازهاتون یکی باشه و برآورده بشه خیلی مهم هست 

این رو واسش توضیح بده که اگر ایشون نیازهای شما رو برطرف نکنه کی بکنه 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

نون خالی میخورد🤭😂

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
یاشماباید خودتو تغییر بدی یا ایشون تغییر کنن یه کمم قضیه یه جوریه  چطوری باهم.اشنا شدین.و ازد ...

نوه خاله مامانم بود مامانش ازم خوشش اومد و اومدن خواستگاری 

این میگه از بی محلیش چیکار کنم تو ب فکر نون اونی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آخه اولا اسکرین نذاشت😐

بعدشم نمیگه غذا می‌خورد میگه نون می‌خورد برام جالب بود😂😂

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍