2777
2789

هیچ کاری برای من و خواهرم نمیکنه. فقط سنگ داداشمو به سینه میزنه. همیشه از ما طلبکاره

به یاد ندارم هیچوقت محبتی به من و خواهرم کرده باشه.هیچوقت یادم نمیاد یه بار مثل بقیه مامانها اومده باشه مدرسه از وضعیت درسیم مطلع بشه.4سال خوابگاه بودم یه بار نیومد ببینه اتاق من چجوریه هم اتاقیام چجور آدمهایی هستن، تمام وسیله های جهیزیه مو تنهایی رفتم شوش خریدم بجز بزرگهاش که با بابام میرفتیم خرید،شب خواستگاری و بله برون هیچ کاری برام نکرد همه وسایل پذیرایی و میوه اینا رو خودم تنهایی آماده کردم، کل خونه رو تنهایی تمیز کردم و .... 

بعضیا از مادری فقط زاییدن رو بلد بودن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم خدا هدایتش کنه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

باز خوبه میگی به داداشم میرسه و به من و خواهرم نه.من چی بگم که علاوه بر داداشام به خواهرمم میرسه ولی من انگاری بچه هووشم.تاااازه والا احترامی که به عروسش میزاره به من نمیزاره😕

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

مال منم اینجوریه....ولی باز من میگم مادرن و نمیشه بهشون بی تفاوت بود ....من خیلی چیزا رو یادش میدم ...خیلی چیزا رو ازم توقع داره ...انگار من دارم براش مادری می کنم ...دیگه از مرحله غر زدن گذشتم و به پذیرش رسیدم که مادر من این شکلیه و من باید براش مادری کنم 

مامانت خيالش راحت بوده كه يكي مثل تورو داشته همه كار ميكردي خيلي از مامانا ارزوشونه تو دخترشون باشي مامان من ميرم خونش ظرف ميشورم گاز پاك ميكنم باز ميگه فلاني مياد خونه مادرش برق ميندازه ميگم اون جون داره بخدا من ندارم هركار كنم ب چشمش نمياد انتظار داره ٥شنبه جمعه ميرم كابينت همه جارو تميز كنم

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

الان ميان مبگن مامانت افسردست عزيزم دركش كن شايد مشكل داره نميگن پس چطور وقتي به پسرش ميرسه هيچ مشكلي نداره 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 

مامان من اکثر مواقع بی تفاوته

تااا وقتی ک مریض شم😐 بیس چاری صدام میزنه و شونصد بشقاب غذا و میوه و قرص و تنقلاتو میچپونه تو حلقم

من همونیم که تو گرما، گرمارو فحش میدم، تو سرما، سرما رو فحش میدم، زمستونا دلم تابستون می خواد، تابستونا دلم زمستون می خواد، وقتی بیرونم دلم میخواد برم خونه، وقتی تو خونم دلم می خواد برم بیرون، وقتی خستم خوابم نمی بره و وقتی کار دارم خوابم میاد و همچنان نمی دونم چمه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🎈😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐بنظرم هر آدمی نیاز داره یه عوضی اونقدروش تاثیر بزاره که دیگه اون احمقِ سابق نباشه!😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐شاید باورتون نشه ولی من از خودم توقع دارم ظاهر زیبایی داشته باشم، همه کتاب هارو خونده باشم، همه اهنگارو گوش کرده باشم، با استعداد و باهوش باشم، روابط اجتماعی بالایی داشته باشم، کار کنم ورزش کنم و با دوستام وقت بگذرونم، دوست دارم برای اهدافم تلاش کنم و زندگی کنم ولی بعضی وقتا حتی نمی تونم از تختم بیام بیام بیرون😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

مادرشوهر و خواهرشوهر منم همینن اونم میگفت وقتی شوهرش تو عقد میخواسته بیاد خونشون خودش مجبور بوده خونه رو تمیز کنه ولی اون با مامانش تندی میکنه که متاسفانه پسرشم دیده و یاد گرفته و همین رفتار رو با مامان خودش داره هر چی هست مادرت احترامش کن