یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برات گزارش زدن ولی کلا یک سری موضوعات ممنوعه که هست شما همون بودی تاپیک دلیل سیل تهران زدی اون برات گزارش زدن لابد
ولی تغییر اب و هوا کلی و جهانیه این نظر منه اونجا هم نوشتم موفق باشید
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ازادی بیان کجا بود خواهر اینجا هم مثل خیلی جاها فقط باید تایید کنی تا بمونی
منم چند بار حرف درست زدم قطع شدم ولی من شماره ندارم و با ایمیل عضو شدم خوشبختانه برم گردوندن اخریش تو دی بود ولی در مورد استارتر تاپیکشون ممکن بود یک دلیل سیل باشه ولی مسئله اینه که الان جو آب و هوا دنیا کلا تغییر کرده جهانیه
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
نی نی سایت از سال ۹۶ زیر ذره بین رفته سایت هم گناهی نداره اتفاقا زیر ذره بین چند سایت مذهبی تندرو هم رفته و باید یک چیزایی رعایت کنه یک سری خط قرمز ها و اینا ....
نمیدونم من حرفام تند و تیزه با 6 یا 7 تا شماره تاحالا اومدم و ایمیل کلا قطع کردن دیگه پیگیر نشدم و ب ...
منم یهو قاطی میکنم و جوش مبارم یک جمله میگم و من اخه چون با این کاربری در مورد اختلال اتیسم کلی تاپیک دارم و کمک میکنم دیگه حس شماره جدید و اینا ندارم فقط مامانم یک کاربری داره هر وقت قطع بشم بهش میگم یا خودم میرم پیشش با کاربری اش میام اطلاع میدم تو تلگرامشون هم پیگیر میشم تا وصلم کنن