2777
2789

چندوقتیه حسادت هاش فوران کرده خطو نشون میکشه ب داداشم. اخلاق دو بهم زنی داره. مثلا تو خانواده ی نفر از رو ناراحتی لحظه ای ی چی بگه پشت سر یکی بجا اینکه شر و بخوابونه میره حرف طرف و میرسونه دعوا شه.

حالا چندوقت پیشا با داداشم دعواش بوده ی دفه بچشون برمیداره زنگ میزنه مامانم ک کمک کن اینا دعواشونه من قلبم درد میکنه یک ساعته بحثشونه . عروسمونم گوشی رو میگیره و میگه من مهریه میخوام و طلاق میگیرم و بچه رو هم میبرم. مامانمم چیزی نمیگه فقط میگه گوشی رو بده فلانی یعنی پسرم. یک دفعه عصبانی میشه عروس و فحش میده ک چرا همچین میکنه و ... حالا عروس مامانمو میبینه سلام نمیده ب بچشم یاد داده با ما ح ف نزنه و اخم کنه. شما باشید با این عروس حرف میزنید؟ تو مهمونی بزرگ سلام نداد ب مامانمم جلو من و آبجیم با کمال وقاحت . من نمیگم کار مادرم درست بوده اتفاقا اول کار مادرم اشتباه بوده ک فحش داده اما اینم درنظر بگیرید این خانم دنبال بهانه بود جنگ بندازه قطع ارتباط کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چون خواهرشوهری نمیگم ولی رفتار شمام شاید خوب نبوده باشه یه طرفه نمیشه به قاضی رفت من خواهرشوهرم خیلی خوبه اصلن از شوهرم یا مامان باباش یا داداشش بدم بیاد بهش میگم اونم تایید میکنه و میگه چرا اینکارو میکنه یا یه دلیل میاره خیلی ساده و خوبه یک رنگه دعواش بکنم دو دیقه بعد یادش میره باز میاد پیشم 

میخوای چاق یا لاغرشی راهکارش پیش منه          واتساپ بهم پیام بده اینستا به دلیل حجم زیاد و کار نمیرسم برم... 09384343180             اینم آیدی اینستام ولی الان کم میرم بیشتر تو آرایشگاه حضوری فروش دارم    tebsonatisogand1
ادم حسابش نکنین.ما ی همسایه داشتیم هی میگفت طلاق میگیرم اخر مادرشوهرش گفت طلاق بگیر ولی هی تهدید نکن ...

من محل ندادم ب عروسمون جز سلام اول حرف دیگه نزدم حالا میترسم داداشم زنگ بزنه بگه چرا خودتو دخالت مبدی

من محل ندادم ب عروسمون جز سلام اول حرف دیگه نزدم حالا میترسم داداشم زنگ بزنه بگه چرا خودتو دخالت مبد ...

ولی اینم نمیشه که ببینین مادرتون فکر و خیال کنه و غصه بخوره .

....