2777
2789
عنوان

عضو جدیدم

73 بازدید | 6 پست

سلام من تازه عضو نی نی سایت شدم اصلا بلد نیستم چجوری از این برنامه استفاده کنم  چجور برنامه ایه؟ یکم کار کردن تو قسمت نظر سنجی و اینارو بهم یاد میدین؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۱
1
100%
۲
0
0%
بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑

برنامه نیست🦦

ARMY♡BTS.             کیم نامجون یه روزی میبینمت و بهت میگم که اگه نبودی منم الان نبودم💜my favorite KIM: من به دنیا اومدم تا چیزی که بودم، چیزی که هستم و چیزی که خواهم بود رو دوست داشته باشم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه آرمی 😍💜💜💜💜

آرمیییی💜🥺

ARMY♡BTS.             کیم نامجون یه روزی میبینمت و بهت میگم که اگه نبودی منم الان نبودم💜my favorite KIM: من به دنیا اومدم تا چیزی که بودم، چیزی که هستم و چیزی که خواهم بود رو دوست داشته باشم...

خوش امدی تاپیک بزاری راجب هر چی سوال داشتی بپرسی

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد