2777
2789
عنوان

عشق یا هوس؟!-💔🥴

513 بازدید | 11 پست

سلام 

بچه ها

من یه پسر عمه دارم که دو سال از خودم کوچیک  تره (۱۶ سالشه) من چون داداش ندارم همیشه بهش میگفتم داداش و باهاش خیلی صمیمیم جوری که همه رازامو می‌دونه منم همه رازاشو میدونم تقریبا یک ماه پیش تو باغ عموم بودیم که من بالای درخت بودم داشتم گیلاس جمع میکردم بعدش اون اومد بهم گفت بیا پایین خسته میشی اصلا لازم نکرده کار کنی فقط همین پایین وایستا و آهنگ عاشقانه بزار منم بهش گفتم خبریه عاشق شدی؟!-

گفت:اره ب تازگی

گفتم ای شیطون کی هست گفت پیله نکن بعدا میفهمی منم بحث و کش ندادم 

از همون روز ب بعد همش پیام میداد 

در این حد 

سلام خوبی چه خبر تهِ تهش میپرسید کجایی

خلاصه از دیروز کلا آنلاین نشده بود نگران شدم ولی پیام ندادم که یهو دیدم ساعت یازده پیام داد سلام حوصلم سر رفته گفتم منم گفت بیا جرعت حقیقت بازی کنیم گفتم باشه ولی سوالای چرت و پرتی نپرسی گفت قبوله 

شروع کردیم ازم پرسید سن مهمه یا نه 

منم ک اصلا حواسم نبود منظورش به خودشه گفتم ن بابا مهم دله که استیکر قلب فرستاد 

من ازش پرسیدم اسم کراشت رو بگو 

بعدش مامانم کارم داشت عاف شدم 

نوشته بود نیلو بعدش فکر کردم چون دیر رفتم صدام زده ولی بعدش دو هزاریم جا افتاد که کراشش منم 

استیکر خنده فرستادم و نوشتم سر رفتن حوصله دلیلی نمیشه با احساسات دختر مردم بازی کنی 

بهش برخورد و گفت آره تو مشکلت سنه وگرنه من دوست دارم هرچی گفتی ب حرفات گوش کردم کل زندگیمو ب سلیقه تو درست کردم اینه دست مزدم دمت گرم دیگ پیام نمیدم چون دارم وابسته میشم تهشم نوشت دوست دارم فعلا بعد از اینکه سین زدم همه پیامارو پاک کرد 

حالا بهم بگین چیکار کنم ک دلش نشکنه و بهش ثابت کنم ک من فقط مثل داداش میبینمش

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوری و کم محلی اصن توجه نکن بش انگا ک وجود نداره!!

بعد یهو غرورش خدشه دار نشه بخاطر من؟!- 

بلایی سر خودش نیاره 

آخه یکم زود رنجه منم موندم چیکار کنم تو سن بدی هم هست یهو فکر می‌کنه هیشکی دوسش نداره افسردگی میگیره

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

بعد یهو غرورش خدشه دار نشه بخاطر من؟!-  بلایی سر خودش نیاره  آخه یکم زود رنجه منم موندم ...

نه نترس بعدشم بتو مربوط نیس این اقتضای سنشه

منم پسر عموم پنج سال کوچیکتره اما قد هیکل داره الانم۱۶سالشه دیدم زیاد نگام میکنه الان اصلاااا نه سلام میکنم بش نه چیزی دقیقن انگا ک وجود نداره پیام اینام میداد انقد سرد یه کلمه ج دادم دیگه چیزی نگفت

تو که دوسش نداری پس الان نمیتونی اوکی بدی تنها راهش اینه اینجوری از سر بازش کنی اونم چندسال دیگه از سرش میفته

نه نترس بعدشم بتو مربوط نیس این اقتضای سنشه منم پسر عموم پنج سال کوچیکتره اما قد هیکل داره الانم۱۶س ...

عاها مرسی از راهنماییت عزیزم 

میدونی چیه دوسش ندارم ولی وقتی ب این فکر میکنم دیگه کسی نیس که درد و دلامو بشنوه ی جوری میشم فکر کنم تا با این موضوع کنار بیام زمان میبره

شماضامن اخلاق و روحیات کسی نیستی و این رفتاراش اقتضای سنشه

مرسی گلی♥️